Το blog μας έχει αλλάξει διεύθυνση σε λίγα δευτερόλεπτα αυτόματα θα βρεθείτε στη νέα μας διεύθυνση....

δευτερόλεπτα

Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2015

ΣΕΞ: ΚΑΙ Η ΠΙΟ ΕΡΕΘΙΣΤΙΚΗ ΛΕΞΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ...

Σεξ: Και η πιο ερεθιστική λέξη στον κόσμο είναι...
Μην βιάζεστε...
Εδώ του ψυχολόγου Mark Allen Thornton του πήρε ώρες ατελείωτες και πολύ διάβασμα για να την βρει.
Ο Thornton διεξήγαγε έρευνα σε 300.000 ερωτικές ιστορίες από 65.000 συγγραφείς (τα 2/3 άνδρες) που έχουν δημοσιεύσει τα πονήματά τους σε σχετική ιστοσελίδα, για να καταλήξει τόσο στην πιο χρησιμοποιημένη λέξη της ερωτικής λογοτεχνίας όσο και στο τι αρέσει να διαβάζει ποιος.
Και ιδού όσα διαπίστωσε:
Καταρχήν, η πιο χρησιμοποιημένη –μακράν- λέξη σε όλες τις ιστορίες, είναι αυτή που στα αγγλικά αρχίζει από c και σημαίνει επίσης κόκορας, πετεινός και κάνουλα. Στα ελληνικά θα λέγαμε κομψά ότι πρόκειται για μια αργκό λέξη που περιγράφει το ανδρικό μόριο.
Επίσης δημοφιλείς –άρα και αγαπητές στο αναγνωστικό κοινό των ερωτικών ιστοριών- είναι οι λέξεις «μαμά», «αίμα», «στόμα», «γλώσσα», «αφεντικό» και δύο ακόμα που δεν θα σας τις γράψουμε για να μην μας σβήσουν το κείμενο ως χυδαίο απλά θα σας πούμε ότι έχουν να κάνουν με ανατομικά σημεία, που βρίσκονται μπροστά και πίσω στο σώμα της γυναίκας και κάτω από τη μέση της.
Μερικά ακόμα στοιχεία που συγκέντρωσε ο κ. Thornton: οι νεότερες γυναίκες γράφουν για σεξουαλικές φαντασιώσεις με celebrities και ομαδικό σεξ, οι μεγαλύτερες δείχνουν ιδιαίτερη προτίμηση στο ομαδικό σεξ και σε ιστορίες με υποταγή, δεσμά και S&M, τις οποίες προτιμούν και οι νεότεροι άνδρες.
Δηλαδή, όσο μεγαλώνουν οι γυναίκες, φαίνεται ότι γίνονται πιο εκκεντρικές στη σεξουαλική τους ζωή απ' ότι οι άντρες.


newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου