Το blog μας έχει αλλάξει διεύθυνση σε λίγα δευτερόλεπτα αυτόματα θα βρεθείτε στη νέα μας διεύθυνση....

δευτερόλεπτα

Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2015

ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ - Κοπή της βασιλόπιτας του τμήματος στίβου του Απόλλων Αρναίας

Μέσα σε μια πολύ ζεστή και οικογενειακή ατμόσφαιρα, με πλήθος αθλητών και 











γονέων, έγινε η κοπή της βασιλόπιτας του τμήματος στίβου του Απόλλων Αρναίας, το Σάββατο 24-01-2015 στην αίθουσα <<Μητροπολίτου Σωκράτη>>.
Την παράσταση
έκλεψε όπως ήταν αναμενόμενο η προσκεκλημένη αθλήτρια του στίβου Κέλλυ Σαμάνη που με το χαμόγελο και την γλυκιά παρουσία της έγινε πόλος έλξης για μικρούς και μεγάλους. Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης προβλήθηκε ένα αφιέρωμα για την αθλήτρια και κατόπιν κλήθηκε να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις και απορίες των παιδιών γύρω από τον στίβο και την δική της προσπάθεια όλα τα προηγούμενα χρόνια.
Αμέσως μετά τον λόγο πήρε ο προπονητής της κ.Κωτσίδης που παρακίνησε τους μικρούς να κάνουν πράξη τα όνειρα τους προσπαθώντας καθημερινά στην προπόνηση να γίνονται καλύτεροι και έχοντας στο μυαλό τους ότι δεν θα αργήσουν να έρθουν και για αυτούς οι διακρίσεις.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αρναίας κ. Γεώργιος Διαμαντούδης που συνεχάρη την Κέλλυ Σαμάνη για τις επιτυχίες της και της απέδωσε τιμητική πλακέτα για την συμβολή και την προσφορά της στον κλασικό αθλητισμό. Από την πλευρά του ο σύλλογος μέσω του προπονητή του κ. Νεκτάριου Ζαμπούνη χάρισε στην αθλήτρια ένα καλάθι με τοπικά προϊόντα.
Το φλουρί της βασιλόπιτας έτυχε ο Αθανάσιος Βατάλης στον οποίο και ευχόμαστε να είναι γερός και να κάνει τα όνειρα του πραγματικότητα.


Read more: http://ergoliptesxalkidikis.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου