Το blog μας έχει αλλάξει διεύθυνση σε λίγα δευτερόλεπτα αυτόματα θα βρεθείτε στη νέα μας διεύθυνση....

δευτερόλεπτα

Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ - ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΑΙ Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑΣ ΑΡΝΑΙΑΣ; ΑΝ ΝΑΙ, ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ;

Ακούγεται πολύ έντονα ότι μέσα στο προσεχές διάστημα θα έχουμε μεταφορά έδρας της οργανικής θέσης του διευθυντή πολεοδομίας του δήμου Αριστοτέλη από την Αρναία στην Ιερισσό και ότι άλλο υπηρεσιακό περικλείεται εντός αυτής.

Αυτή η φήμη κυκλοφορεί στους διαδρόμους του κτιρίου της
πολεοδομίας στην Αρναία, όπου και σήμερα εκπρόσωποι των σωματείων εργαζομένων βρέθηκαν εκεί σε μια προσπάθεια να καταλάβουν τι ακριβώς συμβαίνει και η δημόσια υπηρεσία αδυνατεί να χορηγήσει την άδεια δόμησης του εργοστασίου εμπλουτισμού.

Σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί μεμπτό το να μεταφερθεί εντός των ορίων του δήμου μια υπηρεσία, από τη στιγμή που έτσι αρμοδίως κρίνεται ως αναγκαίο και σωστό. 

Αν ισχύει αυτή η πληροφορία όμως, το ζητούμενο είναι γιατί επιλέγεται αυτή η μεταφορά τη δεδομένη στιγμή; Ποιος είναι ο λόγος που πρέπει να αλλάξει η οργανική έδρα της συγκεκριμένης υπηρεσίας και από την Αρναία να πάει στην Ιερισσό;

Επίσης, σημασία έχει και ο θεσμικός τρόπος μεταφοράς αυτής της οργανικής έδρας από την Αρναία στην Ιερισσό. Λογικά θα πρέπει να κατατεθεί και προεδρικό διάταγμα που θα ορίζει την αλλαγή της... Αφού προηγουμένως συμφωνήσει και το υπουργείο εσωτερικών και διοικητικής μεταρρύθμισης. Θα συναινέσει; 

Στην περίπτωση μας όμως οι συνειρμοί είναι αναπόφευκτοι και ότι και αν ειπωθεί σαν επίσημη δικαιολογία, μάλλον δεν θα ακουστεί πειστικά μπροστά σ' όλα αυτά που έχουν διαδραματιστεί τους τελευταίους μήνες για να μην χορηγηθεί η άδεια δόμησης του εργοστασίου εμπλουτισμού, όπου σύμφωνα με το νόμο ο φάκελος της ελέγχεται και υπογράφεται μέσα σε χρονικό διάστημα μάξιμουμ 2 ημερών.

Αλλά είπαμε το σύμπαν έχει συνωμοτήσει για να μην χορηγηθεί η συγκεκριμένη άδεια...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου