Το blog μας έχει αλλάξει διεύθυνση σε λίγα δευτερόλεπτα αυτόματα θα βρεθείτε στη νέα μας διεύθυνση....

δευτερόλεπτα

Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015

Το προγαμιαίο συμβόλαιο της Ελένης Μενεγάκη! Όλο το ρεπορτάζ για το τί ζητάει από τον Ματέο!

Ήθελε να αποφύγει τα αδιάκριτα βλέμματα και να τακτοποιήσει τις εκκρεμότητες με τον Μάκη της.
Τι δουλειά είχε η Ελένη Μενεγάκη στο δικηγόρο της; Ο φωτογραφικός φακός του “YES!” τσάκωσε την παρουσιάστρια την
ώρα που επισκεπτόταν τους νομικούς της συμβούλους λίγο πριν φύγει το 2014. Φεύγοντας από το στούντιο, μετά την εκπομπή της, η Ελένη δεν πήγε στη βίλα της στα Μελίσσια, όπως συνηθίζει, αλλά συνοδευόμενη από τον οδηγό και φύλακα άγγελό της έκανε στάση στο κέντρο της Αθήνας για να επισκεφτεί τους δικηγόρους της. Με γρήγορα βήματα έφτασε στην πόρτα, χτύπησε το κουδούνι και ανέβηκε μόνη της στο γραφείο όπου την περίμεναν οι νομικοί της σύμβουλοι. Κάθισε περίπου μία ώρα και αποχώρησε το ίδιο γρήγορα, δείχνοντας ότι ήθελε να αποφύγει τα αδιάκριτα βλέμματα.

Η επίσκεψη της Μενεγάκη στο δικηγορικό γραφείο που την αντιπροσωπεύει, κάνει πολλούς να πιστέψουν ότι έγινε για να ρυθμιστούν οι λεπτομέρειες για την επικείμενη δικαστική μάχη της με τον πρώην σύζυγό της Γιάννη Λάτσιο. Μια μάχη που εξακολουθεί να είναι σε πλήρη εξέλιξη αφού το πρώην ζευγάρι δεν μπορεί να τα βρει με τίποτα για την περιουσία του. Είναι όμως έτσι τα πράγματα; Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του “YES!” η επίσκεψη της Ελένης δεν είχε καμία απολύτως σχέση με τον Γιάννη Λάτσιο, αλλά με τον… Μάκη Παντζόπουλο! Σας μπερδέψαμε; Κι όμως τα πράγματα είναι πάρα πολύ απλά.

Οι… υπογραφές
Η Ελένη διανύει μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της αφού περιμένει σε δύο μήνες να κρατήσει στην αγκαλιά της το τέταρτο παιδί της, καρπό του έρωτά της με τον Παντζόπουλο. Μάλιστα τις τελευταίες ώρες πληθαίνουν οι φήμες που θέλουν το ζευγάρι να φοράει και βέρα στο δεξί, επισημοποιώντας έτσι τη σχέση τους που κρατάει πέντε χρόνια. Η έλευση του μωρού τους αποτελεί την καλύτερη ευκαιρία για την Ελένη και τον Ματέο να κάνουν και το γάμο τους, όμως πρώτα θα πρέπει να τακτοποιηθούν κάποιες εκκρεμότητες.
Γι’ αυτό και η Μενεγάκη θέλει να υπογραφεί προγαμιαίο συμβόλαιο και να τεθούν όροι στον αγαπημένο της, αφού δεν μιλάμε για κάποιο τυχαίο ζευγάρι, αλλά ίσως το πιο hot της ελληνικής showbiz. Όροι κυρίως οικονομικής φύσεως που θα αφορούν τα περιουσιακά στοιχεία τους (και με δεδομένο ότι ακόμη δεν έχει βρεθεί λύση στην κόντρα με τον Λάτσιο), ενώ κάποιες πληροφορίες θέλουν την Ελένη να έχει ως βασικό στόχο την επιχειρηματική δραστηριοποίησή της και στα Άχλα, τον επίγειο παράδεισό της, όπου επιθυμεί να μείνει μόνιμα όταν αποφασίσει να πει “αντίο” στην τηλεόραση.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το θέμα είναι καθαρά τυπικό, αφού δεν φαίνεται τίποτα ικανό να χαλάσει την ευτυχία του ζευγαριού. Βέβαια αυτό που τους “καίει” περισσότερο είναι να πάνε όλα καλά με την εγκυμοσύνη της Ελένης και να γεννηθεί το μωρό τους. Μετά θα τα βρουν όλα…
 Η βοήθεια της μαμάς Ζέτας
Η Ελένη και ο Ματέο πέρασαν όλες τις ημέρες των γιορτών οικογενειακά στα Μελίσσια, αφού στην κατάστασή της η Μενεγάκη έπρεπε να ηρεμήσει, να ξεκουραστεί και να αποφύγει τα μεγάλα ταξίδια, όπως για παράδειγμα το περσινό στις Μαλδίβες. Μάλιστα η μητέρα της Μενεγάκη, Ζέτα, ήταν εκείνη που είχε αναλάβει όλες τις ετοιμασίες για το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς αφού δεν ήθελε η κόρη της να κουραστεί για τίποτα. Άλλωστε δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η Ελένη έκανε πολλές live εκπομπές κατά τη διάρκεια των γιορτών και το πρόγραμμά της ήταν φορτωμένο.


to-kounavi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου