Το blog μας έχει αλλάξει διεύθυνση σε λίγα δευτερόλεπτα αυτόματα θα βρεθείτε στη νέα μας διεύθυνση....

δευτερόλεπτα

Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2014

Πήραν εξιτήριο οι συμπαίκτες του νεκρού ποδοσφαιριστή οι οποίοι είχαν τραυματιστεί από τον κεραυνό στην Εύβοια

Πήραν εξιτήριο οι συμπαίκτες του νεκρού ποδοσφαιριστή οι οποίοι είχαν τραυματιστεί από τον κεραυνό στην Εύβοια
Από χθες που ο ποδοσφαιριστής έχασε τη ζωή του, χτυπημένος από τον κεραυνό μέσα στο γήπεδο, όλη η Εύβοια έχει βυθιστεί στο πένθος.

Ο ποδοσφαιριστής χτυπήθηκε από κεραυνό και άφησε την τελευταία πνοή του, στη διάρκεια προπόνησης της Αθλητικής ΄Ενωσης Κηρίνθου, ομάδα της 2ης τοπικής κατηγορίας. 
Επίσης, τραυματίστηκαν και 6 παίκτες της ομάδας οι οποίοι νοσηλεύονταν στο νοσοκομείο Χαλκίδας κι ένας από αυτούς στο "Παίδων", λόγω του νεαρού της ηλικία του.

Οι καρδιολογικές και εργαστηριακές εξετάσεις που υποβλήθηκαν οι ποδοσφαιριστές της ΑΕ Κηρίνθου ήταν καθαρές και οι έξι ποδοσφαιριστές πήραν εξιτήριο και επέστρεψαν στα σπίτια τους.

Στους συμπαίκτες του άτυχου Γιάννη, γιατροί παρείχαν ψυχολογική υποστήριξη καθώς είχαν πάθει σοκ από τη τραγική κατάληξη του 30 χρονου ποδοσφαιριστή.


Θάνατος ποδοσφαιριστή στην Εύβοια από LAMIASTARGR

Πηγή: LamiaStar

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου