Το blog μας έχει αλλάξει διεύθυνση σε λίγα δευτερόλεπτα αυτόματα θα βρεθείτε στη νέα μας διεύθυνση....

δευτερόλεπτα

Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014

Άντρας παρέδωσε δείγμα ούρων για εξέταση και του είπαν ότι είναι έγκυος!

Ένας Αιγύπτιος οδηγός λεωφορείου έκανε την απόλυτη γκάφα κατά τη διαδικασία ρουτίνας για έλεγχο στα ούρα του, κάτι που επιβάλλεται από τον εργοδότη του να γίνεται τακτικά.
Αντί να υποβάλλει τα δικά του ούρα, ο οδηγός υπέβαλε δείγμα ούρων της συζύγου του. Αυτό, όμως, που δεν γνώριζε ήταν ότι

εκείνη ήταν δύο μηνών έγκυος.
Όταν οι υπεύθυνοι πήραν τα αποτελέσματα του ελέγχου, ρώτησαν τον οδηγό αν είναι βέβαιος πως το δείγμα ούρων που τους έδωσε είναι δικό του. Εκείνος απάντησε καταφατικά και τότε έλαβε την αποστοματική ανταπάντηση από το αφεντικό του: "Συγχαρητήρια, είσαι έγκυος!".



Αν και η ιστορία είναι αναμφίβολα κωμική, εγείρει ένα πιο σημαντικό θέμα: την εξάπλωση των ναρκωτικών ουσιών στην Αίγυπτο, όπου οι περισσότερες εταιρείες υποβάλλουν τακτικά τους υπαλλήλους τους σε αντίστοιχα τεστ.
Σύμφωνα μάλιστα με το Healthline, αντί να μετρηθεί η ακριβής ποσότητα των ναρκωτικών ουσιών που ενδεχομένως να έχει λάβει ένα άτομο, είναι κοινή πρακτική να υπολογίζεται ο τρόπος που η "Χ" ναρκωτική ουσία παρεμβαίνει με την ικανότητα του οργανισμού να σχηματίζει συμπλέγματα αντιγόνων-αντισωμάτων.
Ορισμένα τεστ απεικονίζουν αυτόν τον τρόπο σε αριθμητική μορφή, ενώ άλλα έχουν μια απλή χρωματική κωδικοποίηση για να δείξουν ένα θετικό ή αρνητικό αποτέλεσμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου