Το blog μας έχει αλλάξει διεύθυνση σε λίγα δευτερόλεπτα αυτόματα θα βρεθείτε στη νέα μας διεύθυνση....

δευτερόλεπτα

Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

Μαθήτρια-φοιτήρια & φιτ: ιδού πώς γίνεται! (Βίντεο)

fit μαθητρια ή φοιτητρια H σχολική/ακαδημαϊκή σεζόν ξεκίνησε και μαζί τα διατροφικά παραπτώματα με συμμαθήτριες ή συμφοιτήτριες. Αν ψάχνεις ένα τρόπο να μείνεις φιτ φέτος, κάνε ένα διάλειμμα από το διάβασμα και ακολούθησε τις συμβουλές μας.

Συμβουλή πρώτη: τέσταρε τα όριά σου
Με λίγα λόγια, την ημέρα που έχεις το πιο δύσκολο μάθημα, την πιο κακιασμένη καθηγήτρια, το πιο φορτωμένο πρόγραμμα στη σχολή, εκείνη την ημέρα δώστα όλα με την πιο απαιτητική γυμναστική. Όλη αυτή η ενέργεια που θα έχει παγιδευτεί από το σκληρό σου πρόγραμμα, θα αποδεσμευτεί με την άσκηση και στο τέλος της ημέρας αντί για κεφάλι -καζάνι, θα νιώθεις ελαφριά σαν πουλάκι.
Βρες τα γυμναστήρια/ σχολές που κάνουν εκπτώσεις:
Οι σωστοί χώροι άσκησης και εξάσκησης, παρέχουν προνομιακές τιμές σε φοιτητές και μαθητές, γιατί η αλήθεια είναι πως δεν μπορείς να διαθέτεις το ίδιο ποσό με κάποιο εργαζόμενο, αφού το χαρτζιλίκι δεν περισσεύει.
Πρόσεξε μόνο, το γυμναστήριο ή η σχολή που θα επιλέξεις, να έχει προγράμματα που να ταιριάζουν στο ίδιο δύσκολο πρόγραμμά σου.
Γράψου κάπου δοκιμαστικά:
Αν μπορείς να έχεις και κάποια κολλητή μαζί, τόσο το καλύτερο. Δοκιμάστε με 1-2 μαθήματα το χώρο που θα γυμνάζεστε, γιατί το να νιώθετε άνετα στο χώρο αυτό, είναι το πιο σημαντικό. Οι περισσότεροι άνθρωποι που εγκαταλείπουν τη γυμναστική σε συγκεκριμένο μέρος, το κάνουν επιεδή δεν νιώθουν πως διασκεδάζουν ή δεν νιώθουν άνετα και όλοι ξέρουμε την πιεσμένη ψυχολογία που έτσι κι αλλιώς έχεις σε περίοδο διαγωνισμάτων ή εξεταστικής.
Εκμεταλλεύσου κάθε τι τσάμπα:
Είτε πρόκειται για μια ημέρα zumba με ελεύθερη είσοδο, είτε τα μηχανήματα προπόνησης του δήμου, είτε ένα dvd ασκήσεων σε κάποιο περιοδικό, είτε απλά την κολλητή που σπουδάζει στη γυμναστική ακαδημία, εκμεταλλεύσου κάθε πηγή προπόνησης προς όφελός σου.
Δες κι ένα πρόγραμμα για το σπίτι από ένα κορίτσια που μένει φιτ όπως θέλουμε να τα καταφέρεις κι εσύ.

Κ.Π




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου