Το blog μας έχει αλλάξει διεύθυνση σε λίγα δευτερόλεπτα αυτόματα θα βρεθείτε στη νέα μας διεύθυνση....

δευτερόλεπτα

Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014

Έκαναν το λάθος να κάνουν σεχ μέσα στην θάλασσα

Ένα ζευγάρι απολάμβανε τον ήλιο και την θάλασσα στην Ιταλία μέχρι που αποφάσισε να δώσει άλλες διαστάσεις στην υπέροχη μέρα του κάνοντας σεχ στην παραλία. Σύμφωνα με την …


ιταλική εφημερίδα Il Mattino, οι δυο τους βρίσκονταν σε παραλία της περιοχής Μάντσε και αποφάσισαν να γδυθούν, μπήκαν στην θάλασσα και έκαναν σεχ. Οι δύο τους άρχισαν να φωνάζουν και να ουρλιάζουν όμως για άλλους λόγους καθώς μπήκε στη μέση η φύση.
Το ζευγάρι είχε κολλήσει και ήταν αδύνατο ο άνδρας να βγάλει το πέος του από τον κόλπο της συντρόφου του. Τα ξαναμμένα πιτσουνάκια άρχισαν να καλούν σε βοήθεια και για καλή τους τύχη περνούσε από το σημείο μία γυναίκα που περπατούσε στην ακροθαλασσιά. Η ίδια τους έδωσε μία πετσέτα και βγήκαν έξω ενώ ήταν ακόμα κολλημένοι.
Τελικά ήρθε το ασθενοφόρο και πήγαν στο νοσοκομείο με τον γιατρό να κάνει ένεση στην γυναίκα και η περιπέτεια να λαμβάνει τέλος, αφού πρώτα έγιναν ρεζίλι. Τελικά η μέρα τους δεν τελείωσε με τον καλύτερο τρόπο και σίγουρα θα σκεφτούν πολύ την επόμενη φορά που θα αποφασίσουν να κάνουν σεχ μέσα στη θάλασσα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου