Το blog μας έχει αλλάξει διεύθυνση σε λίγα δευτερόλεπτα αυτόματα θα βρεθείτε στη νέα μας διεύθυνση....

δευτερόλεπτα

Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014

Το ημερολόγιο που έβαλε φωτιά στις ΗΠΑ (Βίντεο)


Φωτιές» στις τάξεις της Αμερικανικής Εθνοφρουράς «ανάβει» η σέξι φωτογράφηση εντυπωσιακών μοντέλων για τις ανάγκες του ημερολογίου…

«Hot Shots 2015».
files
Το ημερολόγιο αυτό έχει ως θέμα «σέχυ γυναίκες με όπλα» και στόχος του είναι να συγκεντρώσει χρήματα για τη συγκέντρωση χρημάτων, για το φιλανθρωπικό ίδρυμα «Βοήθεια Για Ήρωες», που στηρίζει τραυματίες βετεράνους και τις οικογένειές τους.
Η Εθνική Φρουρά της Γιούτα επιβεβαίωσε ότι έχει ξεκινήσει την έρευνα για να διαπιστώσει εαν τα γυρίσματα για το σέχυ ημερολόγιο έγιναν χρησιμοποιώντας τις εγκαταστάσεις, τον εξοπλισμό και το προσωπικό της Εθνικής Φρουράς. Κάτι που απαγορεύεται χωρίς άδεια.
Ένα από τα μοντέλα κάνει την εισαγωγή στο βίντεο η οποία είναι ιδιαίτερα ανησυχητική: “Έχουμε τανκ, τεθωρακισμένα οχήματα, ελικόπτερα και φυσικά πολλά όπλα!”
Ο αντισυνταγματάρχης της Εθνικής Φρουράς της Γιούτα Steven Fairbourn δήλωσε στο κανάλι FOX 13: “Παραγωγές αυτού του είδους δεν συνάδουν με τις αξίες της Εθνικής Φρουράς, ούτε με τα μέλη της, και η χρήση των εγκαταστάσεων και του στρατιωτικού εξοπλισμού της Εθνικής Φρουράς απαιτεί έγκριση”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου