Το blog μας έχει αλλάξει διεύθυνση σε λίγα δευτερόλεπτα αυτόματα θα βρεθείτε στη νέα μας διεύθυνση....

δευτερόλεπτα

Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014

“Kατασκήνωσαν” έξω από την εκκλησία στο Νιοχώρι και ζητιάνευαν χρήματα για τον γάμο τους στη Λίνδο

Ζευγάρι «ερωτοτροπούσε» στη μέση του δρόμου για να παντρευτεί στη Ρόδο!
Στην … επαιτεία βγήκε για να παντρευτεί (!) νεαρό ζευγάρι αλλοδαπών στην Ρόδο, το οποίο μάλιστα δεν μπορούσε να κρύψει τον έρωτά του αφού κάθε λίγο και λιγάκι επιδίδονταν σε .. ερωτικές περιπτύξεις!

Κατά καιρούς έχουμε συναντήσει όλοι μας σε διάφορα σημεία της πόλης μας, ανθρώπους να ζητούν τη βοήθεια μας – κυρίως χρήματα- για να αγοράσουν φάρμακα, φαγητό, ρούχα κ.α.
Επίσης κάποιοι ζητούν τρόφιμα ή άλλοι ακόμη και δουλειά!

Δεν είχε τύχει όμως να δούμε κάποιους να ζητούν χρήματα από περαστικούς για να …. παντρευτούν!

Και όμως συνέβη και αυτό προχθές βράδυ στο Νιοχώρι, με πρωταγωνιστές νεαρό ζευγάρι αλλοδαπών το οποίο όπως ανέφερε στο αυτοσχέδιο πλακάτ που κατασκεύασε με μία κούτα, εάν κατάφερνε να συγκεντρώσει το ποσό των 100 ευρώ την επόμενη μέρα θα παντρευόταν στην Λίνδο!

Μάλιστα το ζευγάρι τοποθέτησε και ένα καπέλο όπου οι περαστικοί άφηναν όσα χρήματα ήθελαν, ενώ όση ώρα περίμεναν τον κόσμο να ευαισθητοποιηθεί, εκείνο χαίρονταν τον έρωτά του, αγκαλιάζοντας και φιλώντας ο ένας τον άλλο!

Δεν γνωρίζουμε αν τελικά κατάφεραν οι δύο αλλοδαποί να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου, αφού αρκετή ώρα μετά ελάχιστοι ήταν αυτοί που ευαισθητοποιήθηκαν και έριξαν τον οβολό τους για να τον σκοπό του ζευγαριού, σε κάθε περίπτωση όμως κατάφεραν να τραβήξουν τα βλέμματα των περαστικών!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου