Το blog μας έχει αλλάξει διεύθυνση σε λίγα δευτερόλεπτα αυτόματα θα βρεθείτε στη νέα μας διεύθυνση....

δευτερόλεπτα

Πέμπτη 21 Αυγούστου 2014

Η γυναίκα που παραμορφώθηκε για να αποκτήσει πρόσωπο-καρδιά!!! (Φώτο)

9499830cdc5183c8119b0fbe374a31fe_L (1)
Η γυναίκα που παραμορφώθηκε για να αποκτήσει πρόσωπο-καρδιά!!!
Σας δείξαμε τη γυναίκα που τρώει το καταπέτασμα μπροστά στην κάμερα, δε βάζει κιλό και κερδίζει και ένα σκασμό λεφτά! Εκτός βέβαια από τη συγκεκριμένη μόδα που κυριαρχεί στη Νότιο Κορέα υπάρχει και μία άλλη, πουκατακλύζει τη ίδια χώρα, αλίμονο, και είναι πολύ πιο επικίνδυνη και εθιστική!
Η Νότιος Κορέα λοιπόν, είναι παγκόσμια πρωταθλήτρια στις πλαστικές επεμβάσεις, μιας και, όχι μόνο οι γυναίκες, αλλά και οι άντρες καταφεύγουν στην… κοπτοραπτική, σε μία προσπάθεια να μοιάσουν στα δυτικά πρότυπα.
Μία περίπτωση μάλιστα που αυτή την περίοδο έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων και έχει κατακλύσει το ίντερνετ, είναι μιας ρεπόρτερ, η οποία σε μία προσπάθεια να αποκτήσει πρόσωπο σε σχήμα καρδιάς, παραμορφώθηκε, με αποτέλεσμα να είναι το λιγότερο τρομακτική.
Παρά το γεγονός λοιπόν ότι η ίδια ανεβάζει στο διαδίκτυο φωτογραφίες γεμάτη περηφάνεια, επιδεικνύοντας το νέο ανατριχιαστικό της σαγόνι και τα… αποστεωμένα μάγουλά της, τα σχόλια των απλών ανθρώπων και κυρίως των αντρών είναι τουλάχιστον χλευαστικά.
article-2547481-1B0794E200000578-34_634x847
Πάντως η κατάσταση στις χώρες αυτές έχει κυριολεκτικά ξεφύγει μιας και η συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων προσπαθεί να αλλάξει την εμφάνισή της έχοντας ως πρότυπο τα χαρακτηριστικά των Δυτικών Κοινωνιών. Και να σκεφτεί κανείς ότι εμείς προσπαθούμε με το eye liner να πετύχουμε σχιστά μάτια!
newsitamea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου