Το blog μας έχει αλλάξει διεύθυνση σε λίγα δευτερόλεπτα αυτόματα θα βρεθείτε στη νέα μας διεύθυνση....

δευτερόλεπτα

Τρίτη 22 Ιουλίου 2014

Αποκαλύψεις για το Boeing που εξοργίζουν! Πώς έχασαν τη ζωή τους οι 298 επιβάτες για 55 δολάρια το άτομο - Καταγγελίες ότι "πείραξαν" τα μαύρα κουτιά

Αποκαλύψεις για το Boeing που εξοργίζουν! Πώς έχασαν τη ζωή τους οι 298 επιβάτες για 55 δολάρια το άτομο - Καταγγελίες ότι `πείραξαν` τα μαύρα κουτιά
- Αργά το απόγευμα αναχώρησε το τρένο με τις σορούς των επιβατών  για το Χάρκοβο
- Το Κίεβο υποστηρίζει ότι οι αυτονομιστές παραποίησαν τα δεδομένα των μαύρων κουτιών του  Boeing 777 της Malaysia Airlines 

- Ο Μπάρακ Ομπάμα κάλεσε τον Βλαντίμιρ Πούτιν να πιέσει τους αντάρτες
- Συγκλονιστικές ΦΩΤΟ από την περιοχη της ανατολικής Ουκρανίας, όπου έχουν παρατημένες τις σορούς 
- Ο Καναδάς ετοιμάζεται να επιβάλει νέες κυρώσεις εναντίον ρωσικών συμφερόντων
Συγκλονίζουν τα στοιχεία που παρουσιάζει σήμερα η “Australian”, βάσει των οποίων θα μπορούσε να έχει αποφευχθεί η αεροπορική τραγωδία και να μην έχουν χαθεί οι 298 ψυχές. 

Το αεροσκάφος, που αναχώρησε από το Άμστερνταμ, επέλεξε τη φθηνότερη και πιο γρήγορη διαδρομή για την Κουάλα Λουμπούρ, παρά την επίσημη προειδοποίηση που είχαν όλες οι αεροπορικές εταιρείες για τους κινδύνους στην ανατολική Ουκρανία. 

Σύμφωνα με νέους υπολογισμούς, που αναφέρονται στο δημοσίευμα, αν το ταξίδι διαρκούσε 45 λεπτά παραπάνω θα ήταν πιο ασφαλές, και η προτεινόμενη διαδρομή θα κόστιζε στην αεροπορική περίπου 15.000 δολάρια (9,075 λίρες), δηλαδή 55 δολάρια (32 λίρες) αντιστοιχούν σε καθέναν από τους 283 επιβάτες, οι οποίοι έχασαν τη ζωή τους μαζί με τα 15 μέλη του πληρώματος. 

Μετά την αεροπορική τραγωδία, την περασμένη Πέμπτη, οι αεροπορικές εταιρείες σταμάτησαν να πετούν πάνω από την ανατολική Ουκρανία. “Οι διαδρομές αυτές έχουν αποκλειστεί μέχρι νεοτέρας”, τόνισε ένας ρυθμιστής εναέριας κυκλοφορίας του Eurocontrol. 


Στο μεταξύ, Ουκρανία και Ρωσία συνεχίζουν να ανταλάσσουν κατηγορίες για την κατάρριψη του Boeing 777, με τελευταία αυτή του Κιέβου. 

Ο αντιπρόεδρος της ουκρανικής κυβέρνησης, Βολοντίμιρ Γκρόισμαν, δήλωσε ότι φιλορώσοι αντάρτες έχουν παραποιήσει τα μαύρα κουτιά —τις συσκευές καταγραφής των δεδομένων και των συνομιλιών στο πιλοτήριο.

Ο Γκρόισμαν είπε νωρίτερα σε συνέντευξη Τύπου ότι οι αντάρτες θα παραδώσουν τα μαύρα κουτιά στις διεθνείς αρχές πολιτικής αεροπορίας, ωστόσο επισήμανε ότι «υπάρχουν πληροφορίες ότι οι καταγραφείς είχαν περιέλθει στην κατοχή τους (σ.σ. των ανταρτών) όλες αυτές τις ημέρες και ότι έκαναν πράγματα σ' αυτούς».

Ερωτηθείς εάν πιστεύει πως οι αντάρτες έχουν αλλοιώσει τις συσκευές καταγραφής, ο Γκρόισμαν συγκατένευσε.

Πηγή: DailyStar

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου