Το blog μας έχει αλλάξει διεύθυνση σε λίγα δευτερόλεπτα αυτόματα θα βρεθείτε στη νέα μας διεύθυνση....

δευτερόλεπτα

Πέμπτη 10 Ιουλίου 2014

Αυτός είναι ο καρδιοχειρουργός που ζήτησε 1.500 ευρώ για να χειρουργήσει ασθενή

Αυτός είναι ο καρδιοχειρουργός που ζήτησε 1.500 ευρώ για να χειρουργήσει ασθενή
Συγκλονιστικά στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας ώρα με την ώρα, αναφορικά με τη δράση του 59χρονου καρδιοχειρουργού, διευθυντή κλινικής του Ευαγγελισμού.

Όπως αποκαλύφθηκε ο 59χρονος ζήτησε φακελάκι 1.500 ευρώ από ασθενή για να τον εγχειρίσει.
Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε ο βουλευτής της ΝΔ Κώστας Μαρκόπουλος πρόκειται για τον καρδιοχειρουργό Αντώνη Τσούκα.
Ωστόσο δεν είναι η πρώτη φορά που ο 59χρονος βρίσκεται στο επίκεντρο παρόμοιας επίθεσης. Ο κ. Μαρκόπουλος είχε καταγγείλει στο παρελθόν τη δράση του εν λόγω γιατρού στη διεύθυνση του νοσοκομείου.
Συγκεκριμένα δύο μήνες νωρίτερα ασθενής από την Εύβοια που έπρεπε να εγχειριστεί άμεσα, κατήγγειλε πως ο Αντώνης Τσούκας του είχε ζητήσει 2.000 ευρώ φακελάκι.
Τα χρήματα ο ασθενής τα είχε δώσει χωρίς να έχουν προσημειωθεί από την αστυνομία με αποτέλεσμα ο χρηματισμός να μην μπορεί να αποδειχθεί.
Τελικά όμως ο γιατρός φαίνεται πως δεν πτοήθηκε και συνέχισε τη δράση του.
Ωστόσο το τελευταίο θύμα του ένας συνταξιούχος ναυτικός από τη Σύρο ανέφερε αμέσως στις Αρχές πως ο 59χρονος καρδιοχειρουργός του ζήτησε φακελάκι 1.500 ευρώ, το οποίο διαμορφώθηκε τελικά στο ποσό των 500 ευρώ, προκειμένου να πραγματοποιήσει χειρουργική επέμβαση ανοιχτής καρδιάς «by pass».
Πλέον η αστυνομία ερευνά και άλλες περιπτώσεις, καθώς στην κατοχή του γιατρού βρέθηκαν χειρόγραφες σημειώσεις με ονόματα ιατρών, υπαλλήλων του Νοσοκομείου και διάφορα χρηματικά ποσά. Αυτές τις σημειώσεις ελέγχει οι αστυνομικοί προκειμένου να εντοπισούν και άλλα θύματα του αδίστακτου γιατρού.


kontranews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου