Το blog μας έχει αλλάξει διεύθυνση σε λίγα δευτερόλεπτα αυτόματα θα βρεθείτε στη νέα μας διεύθυνση....

δευτερόλεπτα

Κυριακή 5 Ιουλίου 2015

Ιούλιος 2015 - Πώς θα είναι ο μήνας σύμφωνα με το ζώδιό σου;

ΚΡΙΟΣ
Μέτριος ή και ευνοϊ
κός μπορεί να χαρακτηριστεί ο Ιούλιος για το ζώδιό σου. Από το ξεκίνημά του κιόλας, με τον Ερμή να σε ευνοεί από τους Διδύμους μέχρι τις 8, το διάστημα
προσφέρεται για να κάνεις ορισμένες απαραίτητες αλλαγές και ξεκινήματα σε οποιονδήποτε τομέα της ζωής σου. Ακόμη, μπορείς τώρα να επιδιώξεις τη βελτίωση κάποιων σχέσεων που μπορεί να είναι ευχάριστες ή και χρήσιμες με κάποιο τρόπο. Αν όμως υπάρχει κάποιο ιδιαίτερο θέμα που αφορά στα οικονομικά ή αισθηματικά ζητήματα, καλύτερες προϋποθέσεις για εσένα θα δημιουργηθούν από τις 23 του μήνα και μετά, που ο εν λόγω πλανήτης θα κάνει την είσοδό του στον Λέοντα. Μέχρι τις 19, που η Αφροδίτη θα κινείται στον Λέοντα, θα έχεις κάποιες θετικές εκπλήξεις στα ερωτικά σου, που θα σε χαροποιήσουν ιδιαίτερα. Επιτάχυνε τις κινήσεις σου σε αυτόν τον τομέα της ζωής σου, για να διαμορφώσεις τα πράγματα όπως εσύ θέλεις. Το διάστημα κοντά στη Νέα Σελήνη, που θα πραγματοποιηθεί στις 15 στον Καρκίνο, η καθημερινότητα σου θα είναι πιο βατή και θα σου επιτρέψει να επικοινωνήσεις καλύτερα με τους γύρω σου, ενώ θα προωθήσει θέματα που σχετίζονται με σπουδές ή μετακινήσεις που σκέφτεσαι να κάνεις. Η περίοδος ενισχύει την κοινωνικότητά σου και θα κάνεις χρήσιμες επαφές για το επαγγελματικό σου μέλλον. Ευκαιρία είναι λοιπόν να σχεδιάσεις την πορεία σου κάτω από μία διαφορετική σκοπιά και με πιο βάσιμες ελπίδες. Από τις 26 και μετά, που ο Ουρανός θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του από το ζώδιό σου, θα αυξηθεί η ανησυχία και η αγωνία σου για την έκβαση ενός προβλήματος, που αν δεν προσέξεις, μπορεί να σε βγάλει τελείως εκτός προγράμματος. Φέρσου μετρημένα και λογικά και άσε τους συναισθηματισμούς στην άκρη!

Αισθηματικές
Τον Ιούλιο δεν θα πρέπει να δώσεις την ευκαιρία σε άτομα από το παρελθόν να γυρίσουν και πάλι στη ζωή σου. Θα είναι λάθος, καθώς γνωρίζεις καλά πως όταν ραγίσει το γυαλί δύσκολα ξανακολλάει. Προς τα μέσα του μήνα, με τη Νέα Σελήνη να σε ευνοεί από τον Καρκίνο, θα παρουσιαστούν κάποιοι άνθρωποι που θα σε γοητεύσουν και θα είναι πάνω-κάτω στα στάνταρ σου και στις προσδοκίες σου, γι’ αυτό κάνε υπομονή μέχρι τότε! Αν είσαι σε σχέση, μην πάρεις τοις μετρητοίς τις αλλοπρόσαλλες συμπεριφορές του συντρόφου σου και φρόντισε να βρεις χρόνο να ξεκουραστείς, χωρίς γκρίνιες και περιττά ξεσπάσματα. Το πλανητικό σκηνικό του μήνα θα σε φέρει πιο κοντά του και θα δημιουργήσει τις συνθήκες να περάσετε όμορφα οι δύο σας. Προσπέρασε εύκολα κάποιες δύσκολες στιγμές και δώσε τόπο στην οργή, όταν οι περιστάσεις το απαιτούν.

Επαγγελματικές
Η δουλειά σου σού επιφυλάσσει πολλές ευχάριστες εκπλήξεις αυτόν το μήνα. Η Αφροδίτη στον Λέοντα μέχρι τις 19 σου δίνει μεγάλο δυναμισμό και ενεργητικότητα για να μπορείς να αντιλαμβάνεσαι λάθη πριν ακόμα γίνουν και να προστατέψεις τα κεκτημένα σου ανάλογα. Οι ιδέες σου για κάποιες αλλαγές στη δουλειά σου θα είναι πολύ καλές και θα βρίσκεσαι σε συνεχή κίνηση ώστε να μπορέσεις να προλάβεις όλες τις υποχρεώσεις σου. Τα οικονομικά σου από την άλλη χρειάζονται αρκετή προσοχή. Με τον κυβερνήτη σου Άρη να εξακολουθεί να κινείται στον Καρκίνο θα βγουν στην επιφάνεια έξοδα που δεν τα περιμένεις. Φρόντισε να τακτοποιήσεις άμεσα υποχρεώσεις που σε αγχώνουν και μην αφήνεις τίποτα για αργότερα. Γραφειοκρατικά θέματα, φορολογικά και ό,τι σχετίζεται με το δημόσιο, διεκπεραίωσέ τα άμεσα.



ΤΑΥΡΟΣ
Παρά την αυξημένη γοητεία σου και τις προσφορές που θα έχεις το φετινό Ιούλιο, εξακολουθείς να μην είσαι ευχαριστημένη από τη ζωή σου. Σε αυτό θα συντείνουν διάφορα προβλήματα, αλλά κυρίως το γεγονός ότι δεν θέλεις να δεις την πραγματικότητα και να πάψεις να συγχέεις τις αναμνήσεις σου με το παρόν. Αν θέλεις λοιπόν να συνεχίσεις τη ζωή σου με τα ίδια ενδιαφέροντα, άλλαξε όσο είναι νωρίς τον τρόπο αντιμετώπισης των προβλημάτων σου και αποφάσισε να λαμβάνεις υπόψη σου και τον τρόπο που σκέφτονται οι άλλοι, όταν πρέπει να πάρεις αποφάσεις που τους αφορούν. Αυτό σε καθημερινή βάση μεταφράζεται στο να έρθεις στη θέση τους και να μην κοιτάς στις συναλλαγές σου μαζί τους, να ικανοποιήσεις μόνο τις δικές σου ανάγκες και επιθυμίες, αλλά να βρεις τη χρυσή τομή που μπορεί να ενώσει ισάξια τα συμφέροντα σας. Αυτή είναι η μέθοδος που πρέπει συνολικά να υιοθετήσεις, αλλά πιο πολύ το διάστημα από τις 8 μέχρι τις 23 που ο Ερμής θα κινείται στον Καρκίνο και θα εντείνει τα προβλήματα επικοινωνίας με τρίτους. Από εκεί και μετά με την είσοδό του στον Λέοντα θα δημιουργηθούν καλύτερες προοπτικές τόσο από πλευράς δράσης όσο και από πλευράς συνθηκών, είτε για τα επαγγελματικά είτε και για τα αισθηματικά σου. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στις 15, στον Καρκίνο, είναι ευεργετική για τη διάθεση και τη δημιουργικότητά σου. Η Πανσέληνος που θα λάβει χώρα στις 31 στον Υδροχόο, προσφέρεται είτε για να οργανωθείς καλύτερα και να αλλάξεις τις συνθήκες, είτε για να σχεδιάσεις και να βάλεις σε εφαρμογή καινούρια σχέδια και ιδέες.

Αισθηματικές
Τα άστρα ευνοούν αυτόν το μήνα την αισθηματική σου ζωή. Με την Αφροδίτη να κινείται στο Λέοντα μέχρι τις 19, θα έχεις έντονη ερωτική διάθεση, πράγμα που θα παρασύρει και τον σύντροφό σου σε ένα απολαυστικό ταξίδι πάθους και ρομαντισμού. Από εκεί και μετά, με την Αφροδίτη στην Παρθένο και ιδιαίτερα το διάστημα που θα κινείται ανάδρομα από τις 25, τα πράγματα θα προσγειωθούν απότομα για αυτό καλό θα είναι να έχεις ήδη προλάβει να αναζωπυρώσει τον έρωτα σου ώστε να μην έχεις δυσάρεστες συνέπειες. Αν είσαι single, μέχρι τις 19 του μήνα η τύχη θα είναι μαζί σου. Οι γνωριμίες που θα κάνεις τώρα θα είναι καθοριστικής σημασίας για το μέλλον σου. Κι αν τελικά δεν προκύψει κάτι άξιο λόγου το σίγουρο είναι ότι θα καταφέρεις να περάσεις πολύ καλά φλερτάροντας και διασκεδάζοντας.

Επαγγελματικές
Στο ξεκίνημα του μήνα θα συμβούν πολλά ευχάριστα γεγονότα στην επαγγελματική σου ζωή που θα σε ικανοποιήσουν αρκετά και θα ξαναφέρουν την πολυπόθητη ισορροπία που έχεις ανάγκη. Το δεύτερο μισό όμως του μήνα θα πρέπει να κινείσαι με πολύ προσοχή, γιατί η ασυνεννοησία με τους συνεργάτες σου θα είναι καθημερινό φαινόμενο. Με τις καθυστερήσεις και κάποια μικρά προβλήματα που θα σου παρουσιαστούν, δεν πρέπει να ασχοληθείς καθόλου, γιατί έτσι όπως ήρθαν, έτσι γρήγορα και θα φύγουν. Στα οικονομικά σου, θα πρέπει να προσέχεις πάρα πολύ, γιατί πολύ εύκολα μπορεί να βγεις εκτός προϋπολογισμού. Στις ημέρες κοντά στην Πανσέληνο, που θα πραγματοποιηθεί στον Υδροχόο στις 31, πρέπει να επιδείξεις αυτοσυγκράτηση και να μείνεις όσο πιο μακριά γίνεται από περιττές σπατάλες.



ΔΙΔΥΜΟΙ
Στο ξεκίνημα του Ιουλίου θα διατηρηθεί μία μικρή ασάφεια στους βασικούς τομείς της ζωής σου, αλλά με τη βοήθεια του κυβερνήτη σου που θα κινείται μέχρι τις 8 στο ζώδιό σου και της Αφροδίτης που θα κινείται στον Λέοντα μέχρι τις 19, θα βρεθούν κάποιες λύσεις στα επαγγελματικά και θα έχεις και κάποιες σοβαρές εξελίξεις στα αισθηματικά σου. Επέμεινε στις διεκδικήσεις σου ακολουθώντας πιστά τις λογικές τακτικές σου και δεν θα βγεις χαμένη από τις δυσκολίες. Η ταλαιπωρία που θα υποστείς, με τον Ερμή από τις 8 μέχρι τις 23 στον Καρκίνο θα είναι κυρίως ψυχολογική και δεν θα πρέπει να την αφήσεις να σε κάνει απαισιόδοξη και νευρική. Οι έγνοιες, τα οικογενειακά και επαγγελματικά προβλήματα είναι πράγματα που με λίγη υπομονή μπορούν να ξεπεραστούν, αρκεί να μην αφήσεις τα ψυχοσωματικά σου να σου δημιουργήσουν καταστάσεις που θα σου σπάσουν το ηθικό και θα μειώσουν τις αποδόσεις σου. Από τις 23 και μετά που ο εν λόγω πλανήτης θα εισέλθει στον Λέοντα να περιμένεις αυξημένη κινητικότητα σε καθημερινή βάση και ίσως τώρα υιοθετήσεις και νέα ενδιαφέροντα, ερωτικού και κοινωνικού χαρακτήρα που θα σου φτιάξουν το κέφι. Μην αγχώνεσαι λοιπόν, δράσε με ηρεμία και θα βγεις από τα αδιέξοδά σου εύκολα. Κάτι ανάλογο ισχύει και στον οικονομικό σου τομέα, που αν κάνεις ένα σωστό και ρεαλιστικό οργανόγραμμα, μπορείς να απαλλαγείς από το άγχος των χρεών σου.

Αισθηματικές
Ο Άρης από το ζώδιο του Καρκίνου μέχρι τις 26 του μήνα, θα σου δώσει τις καλύτερες επιρροές του για να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου αυτόν το Ιούλιο. Η σχέση σου θα μπορεί να γίνει έως και ιδανική, αρκεί να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματά σου στον σύντροφό σου και να πάψεις να είσαι καχύποπτη και ευαίσθητη με "θέματα" που αντιμετωπίσατε στο παρελθόν και έχετε υποτίθεται ξεπεράσει. Θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες να έρθετε πιο κοντά και να μιλήσεις για την κοινή σας πορεία βάζοντας νέες βάσεις για το μέλλον. Με τον Ερμή στο Λέοντα από τις 26 και μετά σε περιμένουν όμορφες στιγμές γεμάτες ρομαντισμό, έρωτα και πάθος, έτσι για να ξεχνιέσαι και λίγο από όλα αυτά που σε αγχώνουν. Αν είσαι single, να ξέρεις πως με τις καλές επιρροές της Αφροδίτης θα έχεις ευχάριστες εκπλήξεις από άτομα του φιλικού σου κύκλου που επιδιώκουν να σε δεσμεύσουν. Οι επιλογές που θα σου δώσουν θα είναι και πολλές αλλά και ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες. 

Επαγγελματικές
Η δουλειά σου θα κινηθεί καλά σε γενικές γραμμές. Θα έχεις τις ευκαιρίες να τακτοποιήσεις όλα τα ζητήματα που έχουν αναβληθεί στο παρελθόν. Οι επαφές, οι συναντήσεις και οι συζητήσεις δεν θα λείπουν από την καθημερινότητά σου. Ο δυναμισμός σου θα είναι στα ύψη και θα μπορέσει να σε βγάλει από πολλές δυσκολίες. Στα μέσα του μήνα που θα πραγματοποιηθεί η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο, καλό θα είναι να αποφύγεις να κάνεις πολλά πράγματα μαζί. Θα σου δοθούν ευκαιρίες να αυξήσεις τα έσοδά σου. Αν δεν ξελογιαστείς από την αγοραστική σου μανία και είσαι συγκρατημένη στις αγορές σου, οι μέρες θα σε καθησυχάσουν και θα σε αποζημιώσουν τόσο χρηματικά όσο και ψυχολογικά.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Μεγάλη βελτίωση υπόσχεται ο φετινός Ιούλιος για εσένα, αλλά η δουλειά και η υπερένταση που θα έχεις κάποιες στιγμές θα σε εξουθενώσουν και ίσως σου δημιουργηθούν και κάποια μικρά προβλήματα υγείας, που όμως θα ξεπεραστούν αν αποφασίσεις να μην αγχώνεσαι τόσο πολύ και φιλτράρεις τα γεγονότα με λογική. Από τις 8 και μετά, που ο Ερμής θα κάνει την είσοδό του στο ζώδιό σου, όλα θα εξαφανιστούν και θα ξαναβρείς το χαμένο σου δυναμισμό. Η απόδοσή σου θα αρχίσει να βελτιώνεται και οι συνεργασίες σου θα είναι πέραν του δέοντος κερδοφόρες, τόσο ηθικά όσο και υλικά. Πρόκειται για μία εποχή σημαντικών εξελίξεων στις προσωπικές σου σχέσεις, για αυτό βάλε τα δυνατά σου να ανασυγκροτηθείς τόσο στον αισθηματικό τομέα όσο και στον επαγγελματικό, ώστε να υπερασπίσεις αποτελεσματικά τα συμφέροντά σου. Καλλιέργησε όσο το δυνατόν περισσότερο τις κοινωνικές σου σχέσεις, γιατί θα σου φανούν ιδιαίτερα χρήσιμες σε αυτά που θέλεις να πετύχεις. Τις τελευταίες μέρες του μήνα που θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος -στις 31 στον Υδροχόο- και η Αφροδίτη θα κινείται ανάδρομα θα είσαι κάπως ευερέθιστη, γεγονός που ίσως να οφείλεται στις πολλές ευθύνες που έχεις επωμιστεί. Προσπάθησε να ηρεμήσεις και να μοιραστείς τα άγχη σου με τους πολύ στενούς σου φίλους και την οικογένειά σου. Η ανταπόκρισή τους θα σε κάνει να αισθανθείς καλύτερα.

Αισθηματικές
Το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα κρύβει για εσένα κάποιες δυσκολίες στον αισθηματικό σου τομέα. Αν είσαι δεσμευμένη, πρόκειται να εμφανιστούν προβλήματα που πίστευες ότι είχες λύσει και θα κληθείς να πάρεις αποφάσεις σχετικά με την ερωτική σου σχέση. Μην προσπαθήσεις να το αποφύγεις γιατί τα πράγματα θα γίνουν πολύ χειρότερα. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στις 2 στον Αιγόκερω θα σου προκαλέσει εντάσεις και πιθανόν να χρειαστεί να κάνεις κάποια αλλαγή πορείας, προκειμένου να μπορέσεις να υλοποιήσεις τις όποιες αποφάσεις πάρεις. Είναι ένα χρονικό διάστημα που θα χρειαστεί να αναθεωρήσεις τις απόψεις σου και να αλλάξεις ρώτα, πράγμα που θα σε αποσυντονίσει αρκετά. Από τις 10 του μήνα και μετά, τα πράγματα για εσένα και τη σχέση σου θα είναι εξαιρετικά. Αν πάλι είσαι σε αναζήτηση συντρόφου, το πλανητικό σκηνικό θα σου δώσει αρκετές ευκαιρίες νέων γνωριμιών, που θα ανεβάσουν την ερωτική σου διάθεση και θα σε ξυπνήσουν από το λήθαργο που είχες πέσει το προηγούμενο διάστημα.

Επαγγελματικές
Η δουλειά σου θα πάει αρκετά καλά αυτόν το μήνα. Ο Ερμής στο ζώδιό σου από τις 8 μέχρι τις 23 θα σε ευνοήσει αρκετά και πρέπει να εκμεταλλευτείς τη συντροφιά του για να τελειώσεις με υποθέσεις που έχεις αφήσει μισοτελειωμένες και μπαίνουν εμπόδιο στις περαιτέρω επιδιώξεις σου. Οι βάσεις που έχεις βάλει είναι πολύ καλές, οπότε εύκολα θα καταφέρεις να δρομολογήσεις τα μελλοντικά σου σχέδια. Μέχρι τέλος του μήνα θα έχεις πετύχει όλα αυτά που θέλεις και με μεγάλη επιτυχία. Στα οικονομικά, η έναρξη της ανάδρομης πορείας της Αφροδίτης από τις 25 και μετά θα φέρει πολλά έξοδα και θέματα που δεν τα περίμενες. Θα έχεις πολύ άγχος για τις υποχρεώσεις και τις οφειλές σου και πρέπει να δείξεις συνέπεια στην κάλυψή τους. Μην εκνευρίζεσαι και φτάνεις τον εαυτό σου στα άκρα, γιατί στο τέλος εσύ ξανά θα την πληρώσεις!!!



ΛΕΩΝ
Ένας αρκετά αισιόδοξος μήνας θα είναι ο Ιούλιος για εσένα, με την Αφροδίτη να κινείται στο ζώδιό σου και να σου χαρίζει όλες τις ευεργετικές της ιδιότητες, όπως αισθηματική τύχη, οικονομικά οφέλη και ευκαιρίες αξιοποίησης των ταλέντων σου. Πρόσεξε μόνο το ίδιο διάστημα με την παρουσία του Άρη στον Καρκίνο, να μην ρίξεις όλο το βάρος σου στον οικονομικό τομέα και παραμελήσεις τον προσωπικό σου, γιατί έτσι θα έρθεις αντιμέτωπη με δυσάρεστες εξελίξεις και θα ξυπνήσεις για τα καλά τη ζήλια και την καχυποψία του συντρόφου σου. Στις 15 του μήνα που θα πραγματοποιηθεί η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο, νέες γνωριμίες και ανοίγματα θα αλλάξουν τον τρόπο ζωής σου και θα απαιτήσουν να αναθεωρήσεις τα πράγματα σε κάποιες σχέσεις σου και από την άλλη να υιοθετήσεις νέες συνήθειες. Δεν είναι τίποτα, αν πραγματικά θελήσεις να προσαρμοστείς και δεν φέρεις αντιστάσεις! Από τις 23 του μήνα και μετά που ο Ερμής θα μεταφερθεί στο ζώδιό σου, υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να εισπράξεις χρήματα που είχες ξεχασμένα ή ακόμη και να αυξήσεις το εισόδημά σου με κάποια δραστηριότητα εκτός του αντικειμένου σου. Μείνε ανοιχτή σε νέες προτάσεις που θα σου γίνουν και μην εμμένεις στα ίδια και τα ίδια. Θα έχεις πολλές εναλλακτικές. Στις 31, που θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος στον Υδροχόο, προτίμησε να περάσεις τις μέρες σου παρέα με την οικογένεια και τον σύντροφό σου και μην ενδώσεις σε προκλήσεις φίλων για αποδράσεις, είτε μακρινές είτε κοντινές. Το ενδεχόμενο να παρεκτραπείς και να κάνεις αυτά που δεν θα ήθελες να σου κάνει η σχέση σου, είναι πολύ σοβαρό και οφείλεις ή να συγκρατηθείς ή να μην μπεις καν στον πειρασμό!

Αισθηματικές
Οι αλλαγές που έχεις κατά νου να κάνεις στο πεδίο των αισθηματικών σου είναι πολλές και η αλήθεια είναι ότι με τη βοήθεια του συντρόφου σου και με ορθή κρίση, υπομονή και επιμονή, μπορείς να τις πραγματοποιήσεις. Με την Αφροδίτη από το ζώδιό σου να σε ευνοεί για το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα, μπορείς να αλλάξεις σελίδα και να κάνεις μία νέα αρχή, που θα αποβεί σωτήρια και για τους δύο σας. Η ψυχολογική σας διάθεση τώρα θα βελτιωθεί, αλλά και το συναίσθημα που έχετε ο ένας για τον άλλον θα είναι από τη μία πιο βαθύ από την άλλη πιο έκδηλο, με αποτέλεσμα να σας φέρει πιο κοντά. Αν είσαι single, είναι προτιμότερο αυτόν το μήνα να είσαι επιφυλακτική σε νέες γνωριμίες και να μην βασίζεις το μέλλον σου σε υποσχέσεις και βαρύγδουπα λόγια ατόμων που θέλουν να σε γοητεύσουν. Βγες έξω, διασκέδασε, κάνε τις απαραίτητες εξόδους σου και προτίμησε αυτούς που δεν εκδηλώνουν μεγάλες προσδοκίες. Θα δεις ότι στο τέλος και θα περάσεις καλά αλλά και θα προστατέψεις τη δημόσια εικόνα σου από παραστρατήματα.

Επαγγελματικές
Ο χώρος της δουλειάς σου θέλει προσεκτικούς χειρισμούς και διαλλακτικότητα γιατί θα εμφανιστούν πολλοί ανταγωνιστές που θα θελήσουν να κλέψουν τη δόξα σου. Συγκεντρώσου και μην κάνεις καινούρια ξεκινήματα αν πρώτα δεν έχεις σκεφτεί όλα τα ενδεχόμενα εξέλιξής τους και κυίρως αν δεν έχεις εξετάσει την κάθε λεπτομέρεια. Αρκέσου σε αυτά που έχεις και μην κάνεις ακραία άλματα που μπορεί να σε αποσυντονίσουν. Ο καιρός ευνοεί τους τολμηρούς και τους ριψοκίνδυνους παράλληλα όμως και τους λογικούς! Σχετικά με τα οικονομικά σου, θα έχεις τη δυνατότητα να τα αυξήσεις κάνοντας και μία δεύτερη δουλειά και αυτό θα σε βοηθήσει να κλείσεις οικονομικές τρύπες που μεγαλώνουν. Στα μέσα του μήνα η τύχη θα είναι με το μέρος σου και ίσως είναι απαραίτητο αυτό το διάστημα να ρισκάρεις λιγάκι ή να επενδύσεις. Με μέτρο βέβαια!!! Αντιθέτως τις τελευταίες μέρες του μήνα φύλαγε τα ρούχα σου...



ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ο Ιούλιος προμηνύεται ένας μήνας με αρκετό άγχος και ένταση για το ζώδιό σου, ακόμη και για πράγματα με τα οποία δεν θα έπρεπε να ασχολείσαι σύμφωνα με την ψυχρή λογική. Ο ρεαλισμός είναι κάτι που γενικότερα επηρεάζει τη συναισθηματική σου φύση και σε καταπιέζει για αυτό καλό θα είναι κάπως να τον περιορίσεις. Σταμάτα αυτό το ατέλειωτο παλατζάρισμα που κάνεις και προσπάθησε να είσαι πιο αντικειμενική στις επαγγελματικές σου επαφές και αισθηματικές συναντήσεις. Θα σου βγει σε καλό! Τις ημέρες κοντά στη Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στις 15, στον Καρκίνο, εκμεταλλεύσου τις ευκαιρίες που θα σου δοθούν για να μάθεις πράγματα που θα σε βοηθήσουν σε νομικές ή άλλες εκκρεμότητες που έχεις και μην αφήνεις τις υποθέσεις σου να κυλούν χρονικά εις βάρος σου. Το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα, με την Αφροδίτη να χαρίζει τις καλύτερες προοπτικές της στο ζώδιό σου από τις 19 και μετά, η τύχη θα είναι με το μέρος σου και η δημιουργικότητά σου σε όλους τους τομείς, ιδιαίτερα τονισμένη. Αυτήν την περίοδο ευνοούνται οι μετακομίσεις και κάθε είδους μετακινήσεις. Αν σκέφτεσαι λοιπόν εδώ και καιρό σχετικές ενέργειες ήρθε ο καιρός να τις κάνεις και μην τις παρατείνεις άλλο! Στις 25 του μήνα που η Αφροδίτη θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία της θα έχεις μία καλή ευκαιρία να τακτοποιήσεις συναισθηματικές σου υποθέσεις και να ξεκαθαρίσεις τόσο τη θέση σου όσο και τα συναισθήματά σου. Τις τελευταίες ημέρες του μήνα, με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στον Καρκίνο στις 31, εξωτερικά γεγονότα θα προκαλέσουν δυνατές εξελίξεις στον επαγγελματικό και κοινωνικό σου τομέα, οι οποίες θα σε βοηθήσουν να επενδύσεις στο μέλλον με μεγαλύτερη σιγουριά. Εκμεταλλεύσου τις περιστάσεις και μην κάθεσαι άπραγη!

Αισθηματικές
Μία ανασκόπηση στα λάθη σου ή ακόμη και μία αξιολόγηση της μέχρι τώρα συμπεριφοράς σου θα είναι απαραίτητη αυτόν το μήνα στα αισθηματικά σου, αν δεν θέλεις να τελειώσεις την ήδη υπάρχουσα σχέση σου. Η επικοινωνία με τον σύντροφο σου δεν περνάει και την καλύτερη περίοδό της και θα πρέπει να κάνετε και οι δύο υπομονή, να αναλογιστείτε τα λάθη σας και να προσπαθήσετε να τα διορθώσετε. Με καλή θέληση και αμοιβαίες υποχωρήσεις μπορείτε να καταφέρετε να είστε πολύ καλύτερα από πριν, αρκεί να υπάρξει η ανάλογη διάθεση και από τις δύο πλευρές. Αν είσαι single, κάπου στα μέσα του μήνα, με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στον Καρκίνο θα σου ζητηθεί να δώσεις μία ευκαιρία σε μία νέα σχέση να εξελιχθεί και από ότι φαίνεται είναι ό,τι καλύτερο έχεις να κάνεις, μιας και η πορεία της έχει πολλές πιθανότητες να σε ανταμείψει.

Επαγγελματικές
Ο επαγγελματικός σου τομέας θα είναι εξαρτώμενος από τις δικές σου και μόνο κινήσεις. Αυτό συνεπάγεται ότι είναι στη δική σου βούληση το πως θα κινήσεις τα νήματα για την επίτευξη των στόχων σου και δεν θα εξαρτάσαι από τους συνεργάτες και συναδέλφους σου. Δούλεψε σκληρά για να αποζημιωθείς και ανάλογα. Φρόντισε να μην πάρουν τα μυαλά σου αέρα από την υπερβολική αισιοδοξία που θα νιώθεις. Το πλανητικό σκηνικό θα σου δώσει το δυναμισμό και την ενεργητικότητα που θέλεις για να μπορέσεις να ξεπεράσεις μικρά προβλήματα που μπορεί να έχεις. Το ευχάριστο είναι πως με ό,τι ασχοληθείς θα έχει επιτυχημένη έκβαση. Στα οικονομικά, πρόσεχε αρκετά, γιατί θα έχεις την τάση να κάνεις πολλά έξοδα. Καλό θα είναι το διάστημα που η Αφροδίτη θα κινείται ανάδρομα στο ζώδιό σου από τις 25 του μήνα και μετά να κυνηγήσεις παλιά σου χρωστούμενα γιατί έχεις περισσότερες πιθανότητες από ότι συνήθως για να τα πάρεις.



ΖΥΓΟΣ
Ο Ήλιος στον Καρκίνο και ο Ερμής στο ίδιο ζώδιο από τις 8 μέχρι τις 23 Ιουλίου σε κάνουν ιδιαίτερα νευρική αλλά και δραστήρια. Τα πράγματα γύρω σου θα εξελίσσονται με γρήγορους ρυθμούς και από τη μία θα δοκιμάζουν τις αντοχές σου, από την άλλη θα σε ανανεώνουν και θα σου χαρίζουν ακόμα μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Μέχρι τις 15 του μήνα που θα πραγματοποιηθεί η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο, μπορείς να τακτοποιήσεις τις εκκρεμότητες στα επαγγελματικά ή στα προσωπικά σου, ώστε να μην τα έχεις μπροστά σου. Δεν θα είναι κάτι εύκολο για εσένα, αλλά στο τέλος θα νιώσεις απόλυτα δικαιωμένη από τις εξελίξεις τους και αξίζει τον κόπο και το μόχθο σου. Το δεύτερο μισό του μήνα, με την Αφροδίτη να κινείται στην Παρθένο από τις 19 και μετά, θα κληθείς να πάρεις αποφάσεις, οι οποίες θα σε απαλλάξουν από καταστάσεις που σε ταλαιπώρησαν και θα σε βοηθήσουν να κάνεις μία νέα αρχή σε ένα βασικό τομέα της ζωής σου, που θα σε ανανεώσει. Μην αναβάλλεις τρεχάματα και με τη βοήθειά της, απόκτησε τις κατάλληλες γνωριμίες που θα προωθήσουν μία βασική σου επιδίωξη. Σε γενικές γραμμές, πρέπει να ξέρεις ότι αυτόν το μήνα θα καταφέρεις να λύσεις προβλήματα του παρελθόντος είτε αυτά αφορούν στο συγγενικό σου περίγυρο είτε στον επαγγελματικό. 

Αισθηματικές
Στη σχέση σου, το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα θα έχεις πολλές ευκαιρίες να διορθώσεις λάθη που έχουν γίνει στη σχέση σου στο παρελθόν και να τα βρεις με τον σύντροφό σου μέσα από ένα πιο αισιόδοξο πρίσμα. Η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή και θα θέλεις να διασκεδάζεις με το ταίρι σου. Μέχρι το τέλος του μήνα κάνε τις προτάσεις σου για να αλλάξεις μερικά πράγματα στη σχέση σου, που θα σας κάνουν και τους δύο να νιώσετε πολύ όμορφα. Αν είσαι single, το πλανητικό σκηνικό είναι ιδανικό για να ευχαριστηθείς και να διασκεδάσεις. Μέσα από τον κύκλο του επαγγελματικού σου περιβάλλοντος δεν αποκλείεται να γεννηθεί ένας απρόσμενος έρωτας, που ούτε καν φανταζόσουν.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου, από τις πρώτες μέρες του μήνα θα πρέπει να δείξεις ιδιαίτερο ενδιαφέρον, γιατί έχεις να λύσεις πολλά θέματα που σε κρατούν στάσιμη. Οι πλανήτες θα σε ευνοήσουν αρκετά και θα έχεις πολλές ευκαιρίες για να κάνεις την επαγγελματική σου ζωή καλύτερη. Συναντήσεις, συζητήσεις, ακόμα και ταξίδια και επαφές με το εξωτερικό θα είναι τα χαρακτηριστικά των ημερών, τα οποία αν τα χειριστείς κατάλληλα θα σου φέρουν τις αλλαγές που ζητάς. Τα οικονομικά σου θα μπουν σε έναν καλύτερο δρόμο από τις 19 του μήνα και μετά. Μπορείς να κάνεις τις επαφές σου για να αυξήσεις τα έσοδά σου, όπως και να κάνεις και καινούρια ξεκινήματα που θα φέρουν αύξηση των οικονομικών σου. Αρκεί βέβαια να κινούνται σε λογικά πλαίσια.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο Ιούλιος είναι ένας δύσκολος μήνας για εσένα, γιατί ψυχικά είσαι ήδη κουρασμένη από το προηγούμενο διάστημα και τώρα δεν είσαι σε θέση να ανεχτείς την παραμικρή ευθύνη ή καταπίεση που πιθανώς θα σου ασκηθεί. Ο τομέας της εργασίας σου θα παραμείνει μία μόνιμη πηγή άγχους και δεν είναι απίθανο να αντιμετωπίσεις μία κρίση εξαιτίας απρόβλεπτων αναβολών. Στις 15 του μήνα που θα λάβει χώρα η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο, τα πράγματα στα οικονομικά σου θα είναι ευοίωνα και το ηθικό σου θα αναπτερωθεί κάπως. Από τις 23 του μήνα και μετά που ο Ήλιος θα εισέλθει στον Λέοντα θα αυξηθεί η τύχη σου στον έρωτα. Την τελευταία εβδομάδα του μήνα, με την Αφροδίτη να κινείται ανάδρομα στην Παρθένο και την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στις 31 στον Υδροχόο, είναι μία καλή ευκαιρία να ασχοληθείς με αυτούς που αγαπάς και να αντιμετωπίσεις με αισιοδοξία θέματα του σπιτιού που έχουν μείνει πίσω.

Αισθηματικές
Με τον Ερμή να κινείται στον Καρκίνο από τις 8 μέχρι τις 23 του μήνα, δεν θα λείψουν οι σκηνές ζηλοτυπίας και οι παρεξηγήσεις στα αισθηματικά σου, που τις περισσότερες φορές θα είναι άνευ λόγου και αιτίας. Ο χρόνος που θα αφιερώνεις στο ταίρι σου θα είναι περιορισμένος και ενδέχεται να ακούσεις γκρίνιες και παράπονα που θα είναι απολύτως δικαιολογημένα. Από την άλλη πλευρά, με την Αφροδίτη να κινείται στο Λέοντα μέχρι τις 19, το πάθος θα είναι έντονα έκδηλο ανάμεσά σας και ο έρωτας θα πρωτοστατήσει. Δες τη θετική πλευρά των πραγμάτων και φέρε στην επιφάνεια τα κρυφά σου συναισθήματα για εκείνον. Θα τον καταπλήξεις και δεν θα έχει να σου καταλογίσει και κάτι! Τώρα θα δεις πως η σχέση σου θα αποκτήσει μεγάλη σταθερότητα και η επικοινωνία μεταξύ σας θα αποκατασταθεί. Για εσένα που είσαι ακόμα σε φάση ερωτικής αναζήτησης, δείξε επιφυλακτικότητα στα φλερτ και στις νέες γνωριμίες που θα προκύψουν γιατί δεν θα έχουν την εξέλιξη που προσμένεις. Ωστόσο τις τελευταίες ημέρες του μήνα, με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στις 31 στον Υδροχόο δεν αποκλείεται ο έρωτας να χτυπήσει και τη δική σου πόρτα. Μία νέα σχέση με πολύ καλές προοπτικές θα έρθει στο προσκήνιο και θα σε ανανεώσει.

Επαγγελματικές
Η δουλειά σου θα πάει αρκετά καλά αυτόν το μήνα. Τις πρώτες μέρες του μήνα με τον Ερμή να κινείται στους Διδύμους μέχρι τις 8 και να σε ευνοεί, πολλές καταστάσεις θα πάρουν το δρόμο τους και η ευστροφία και ο σωστός προγραμματισμός θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις ό,τι μπορεί να σου παρουσιαστεί. Στα οικονομικά σου, θα πρέπει να κινηθείς με πολύ σύνεση και προσοχή. Έχεις πολλές υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψεις και δεν πρέπει να κάνεις έξοδα. Μέχρι τις 23 του μήνα που η Αφροδίτη θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία της από το ζώδιο της Παρθένου, μπορείς να κάνεις συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου, αλλά και καινούρια ξεκινήματα. Επίσης μπορείς και να ασχοληθείς με θέματα γραφειοκρατικά, νομικά και ακίνητης περιουσίας. Την τελευταία εβδομάδα του Ιουλίου θα βγουν κάποια προβλήματα που δεν τα περίμενες και θα πρέπει να δώσεις άμεσες λύσεις, χωρίς καθυστερήσεις, για αυτό να είσαι πολύ προσεχτική στις επιλογές που θα κάνεις το εν λόγω διάστημα.



ΤΟΞΟΤΗΣ
Ο Ιούλιος θα έχει πολλή δουλειά για εσένα. Αυτό δεν είναι απαραίτητα δυσάρεστο, γιατί έρχεται ως συνέπεια μιας γενικότερης προόδου που θα σε χαρακτηρίσει. Με τον Ερμή μέχρι τις 8 στους Διδύμους, τα σχέδιά σου για επέκταση ή νέα ξεκινήματα που θέλεις να κάνεις, μπορούν εύκολα να πραγματοποιηθούν και εσύ θα πρέπει να είσαι σε εγρήγορση για να προλάβεις την εξέλιξή τους. Τις ημέρες κοντά στη Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στον Καρκίνο στις 15, μην αφήνεσαι σε οικονομικά ρίσκα και απόφυγε τα έξοδα εκείνα που δεν σου είναι απολύτως απαραίτητα, γιατί θα παρεκτραπείς χωρίς να το καταλάβεις! Αν όμως οργανώσεις σωστά το χρόνο σου, είναι σίγουρο πως θα προλάβεις να τακτοποιήσεις τις εκκρεμότητές σου, τόσο στη δουλειά όσο και σε οικογενειακά θέματα που παραμένουν μετέωρα. Οι τελευταίες μέρες του μήνα, με τον Ήλιο να εισέρχεται στον Λέοντα στις 23, θα είναι μια γόνιμη και τυχερή περίοδος για εσένα, με δυνατό το στοιχείο της ερωτικής και δημιουργικής δράσης που θα σε χαροποιήσει ιδιαίτερα. Τόλμησε καινοτομίες σε όλες τις πτυχές της καθημερινότητάς σου, χρησιμοποίησε τη φαντασία σου και αυτή με τη σειρά της θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη!

Αισθηματικές
Ένας καταπληκτικός αστρικός συνδυασμός υπόσχεται θετικές εξελίξεις τον Ιούλιο στον αισθηματικό σου τομέα. Αν είσαι single, μάλλον δεν θα παραμείνεις για πολύ, καθώς μέσα από κοινωνικές γνωριμίες και φιλικές παρέες θα ανακαλύψεις το άλλο σου μισό. Μην ενδώσεις αμέσως και δώσε λίγο χρόνο πρώτα από όλα σε εσένα για να ζήσεις το ταξίδι της αποπλάνησης. Οι ήδη δεσμευμένες δεν χρειάζεται να φοβάστε τίποτα, αφού μέσα στο ερωτικό στοιχείο μπλέκεται και αυτό της φιλίας, δίνοντας μία διαφορετική διάσταση και μία πολύ πιο θερμή σχέση με τον σύντροφο σας. Η Αφροδίτη που θα κινείται ανάδρομα στην Παρθένο από τις 25 και μετά, θα σε δυσκολεύει και θα προκαλεί αναίτιες εντάσεις και διαφωνίες. Ασχολήσου ουσιαστικά με τον άνθρωπο σου, άκουσε και συμμερίσου τα προβλήματά του και στο τέλος του μήνα, με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στο ζώδιο του Υδροχόου στις 31, κάντε όνειρα και νέα μεγαλεπήβολα σχέδια! 

Επαγγελματικές
Τα εργασιακά σου από τις πρώτες ημέρες του μήνα θα σε αγχώνουν και θα σε προβληματίζουν χωρίς όμως κάποια αρνητική συνέπεια στην πράξη. Ο Ερμής μέχρι τις 8 στους Διδύμους σε βοηθάει στην επικοινωνία με τους συνεργάτες σου, ενώ η Αφροδίτη στον Λέοντα μέχρι τις 19 σε απαλλάσσει από την ανασφάλειά σου για τα θέματα της δουλειάς. Μέχρι τις 25 που η τελευταία θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία της μπορείς να κάνεις συναντήσεις, όπως και καινούρια ξεκινήματα, που θα σε βοηθήσουν να αναδείξεις τα ταλέντα σου. Τα οικονομικά προβλήματα συνεχίζονται, ενώ είσαι σε συνεχές τρέξιμο για να μπορέσεις να προλάβεις τις υποχρεώσεις. Τις ημέρες κοντά στην Πανσέληνο στις 31 στον Υδροχόο απόφυγε να δανείσεις ή να δανειστείς χρήματα, ενώ το διάστημα της Νέας Σελήνης στον Καρκίνο στις 15, μπορείς να κάνεις κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου, όπως και καινούρια ξεκινήματα που θα σου φέρουν έσοδα.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο Ιούλιος είναι ένας μήνας που θα καταφέρεις να επεκταθείς, να βρεις λύσεις σε προβλήματα ή να κάνεις νέους δυνατούς συμμάχους που θα σε βοηθήσουν στην άνοδό σου. Με τον Ερμή να κινείται στο φιλικό σου Καρκίνο από τις 8 μέχρι τις 23 του μήνα, τα πράγματα στον επαγγελματικό σου τομέα θα έχουν ευοίωνες προοπτικές που είναι ικανές να ικανοποιήσουν και την πιο παράδοξη φιλοδοξία σου. Στα ερωτικά σου, με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στον Καρκίνο στις 15 και την Αφροδίτη να παραμένει στο Λέοντα μέχρι τις 19, θα υπάρχει ένας μόνιμος και έντονος αναβρασμός, καθώς κάτι σχετικά νέο θα παρουσιάσει δυσκολίες που θα σε κάνουν περισσότερο απαιτητική. Άσε λίγο το χρόνο να κυλήσει και να γίνουν πιο ευδιάκριτες οι προθέσεις του, ιδιαίτερα αν αυτό έχει να κάνει με μία νέα σχέση. Το ίδιο διάστημα απόφυγε να κοινοποιείς τα σχέδιά σου σε τρίτους και έλεγξε περισσότερο τα εκφραστικά σου μέσα για να μην δημιουργήσεις περιττές παρεξηγήσεις. Στα επαγγελματικά σου χωρίς τίποτα συγκεκριμένο να πηγαίνει άσχημα, η ατμόσφαιρα θα είναι ηλεκτρισμένη. Οι πιέσεις δεν θα λείψουν κατά τη διάρκεια όλου του μήνα, ωστόσο υπάρχει πιθανότητα να ενισχυθείς οικονομικά από εξωτερικούς παράγοντες και να νιώσεις καλύτερα. Στις 31 που πραγματοποιείται η δεύτερη Πανσέληνος του μήνα στον Υδροχόο, δώσε προτεραιότητα στις οικογενειακές σου υποθέσεις, εκδήλωσε τα συναισθήματά σου και θα περάσεις στιγμές ζεστασιάς με τους οικείους σου, που θα σου μείνουν αξέχαστες.

Αισθηματικές
Αρκετά έντονος μήνας προβλέπεται ο Ιούλιος για εσένα. Πολλά θα είναι αυτά τα οποία θα αποκαλυφθούν για τις ερωτικές σου σχέσεις που ίσως σε προσγειώσουν λίγο ανώμαλα. Οι απαιτήσεις αυτών που αγαπάς αυξάνονται και ως ένα βαθμό δεν σε καταλαβαίνουν και ιδιαίτερα, κυρίως κοντά στις ημέρες της Πανσελήνου που θα πραγματοποιηθεί στις 2 στο ζώδιό σου. Το διάστημα όμως που θα πραγματοποιηθεί η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο στις 15 θα περάσεις πιο εύκολα την άποψή σου και καλό θα είναι ό,τι συζητήσεις έχεις να κάνεις να τις κάνεις αυτές τις μέρες. Πρόσεξε να μην εμμένεις σε προβλήματα που εμφανίζονται και μην προκαλέσεις ρήξεις. Σταδιακά η διέλευση της Αφροδίτης στην Παρθένο στις 19 θα σου δίνει όλο και περισσότερες διεξόδους για να λύσεις τα θέματα που προκύπτουν όσο το δυνατόν προς όφελος σου -τουλάχιστον μέχρι τις 25 που θα κινείται σε ορθή πορεία. Είτε είσαι σε σχέση είτε όχι πρέπει να ξέρεις ότι το δεύτερο μισό του μήνα είναι ευνοϊκότερο για εσένα, καθώς οι σχέσεις σου θα γίνουν πολύ πιο αρμονικές. Αρκεί βέβαια να προσπαθήσεις κι εσύ να αφήσεις πίσω σου αυτά που σε έχουν πληγώσει και να βάλεις πλώρη για νέα δεδομένα και άλλη, πιο δημιουργική, ερωτική ζωή.

Επαγγελματικές
Ο μήνας θα είναι αρκετά καλός για τη δουλειά σου. Μπορείς να κάνεις αλλαγές για να πλησιάσεις περισσότερο τους στόχους σου. Θα θέλεις να κάνεις πολλές συναντήσεις και θα οργανώσεις τα σχέδιά σου για το μέλλον. Οι χρήσιμες επαφές και τα καινούρια ξεκινήματα θα έρχονται το ένα μετά το άλλο και θα καταλάβεις ότι πρέπει να κινηθείς με πολύ σταθερό τρόπο για να φτάσεις στην επιτυχία. Μέχρι τέλος του μήνα θα μπορέσεις να βάλεις πολλά θέματα που καθυστερούν στη δουλειά σου σε σειρά. Η τελευταία εβδομάδα του μήνα που η Αφροδίτη θα κινείται ανάδρομα στην Παρθένο σε προειδοποιεί να προσέξεις αρκετά τα οικονομικά σου και να μην δανειστείς τώρα που υπάρχει μία σχετική ισορροπία σε αυτόν τον τομέα της ζωής σου, που δυστυχώς δεν έχεις καταφέρει να χειρίζεσαι σωστά.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο Ιούλιος δίνει έμφαση στις κοινωνικές και επαγγελματικές σου επιδιώξεις. Μερικές από αυτές θα έχουν εύκολη έκβαση, άλλες όμως θα σε δυσκολέψουν έντονα. Με τον κυβερνήτη σου Ουρανό να κινείται σε ορθή πορεία μέχρι τις 26 και να σε επηρεάζει, μη χάνεις το χρόνο σου αν βλέπεις ότι κάτι δεν αλλάζει και μην επιμένεις να ανατρέψεις αυτά που βρίσκουν συνεχώς εμπόδια. Στις 15 του μήνα, που θα πραγματοποιηθεί η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο, αντιμετώπισε τις δυσκολίες σου σαν πρόκληση για ένα δυναμικό ξεκίνημα, βάλε το μυαλό σου να δουλέψει, δείξε και την ανάλογη πυγμή και τότε σίγουρα θα τα καταφέρεις. Από τις αρχές του μήνα μέχρι τις 19 που η Αφροδίτη θα κινείται στον Λέοντα, τα πράγματα στον αισθηματικό τομέα θα είναι εναλλασσόμενα και εδώ θα πρέπει να είσαι λίγο ψύχραιμη και διαλλακτική στο ενδεχόμενο μίας αιφνίδιας κρίσης του ανθρώπου που σε αφορά. Αν είσαι single, αυτό το διάστημα έχεις πολλές πιθανότητες να κάνεις μία ενδιαφέρουσα γνωριμία. Τις τελευταίες ημέρες του μήνα, με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στο ζώδιό σου στις 31 και την Αφροδίτη να κινείται ανάδρομα στην Παρθένο από τις 25 και μετά, παρέμεινε προνοητική στα οικονομικά σου και κυρίως απόφυγε όσο το δυνατόν περισσότερο, να παρασυρθείς σε καινούριες αγορές που θα ανεβάσουν το χρεωστικό σου υπόλοιπο και θα σε αγχώσουν.

Αισθηματικές
Μπαίνεις σε μία διαδικασία ξεκαθαρισμάτων και αναλύσεων στην αισθηματική σου ζωή με αποτέλεσμα να νιώθεις κουρασμένη πριν καν ξεκινήσεις. Ο Ερμής στον Καρκίνο από τις 8 και μετά θα σταθεροποιήσει κάποιες σχέσεις σου και θα φέρει στο προσκήνιο τις δικές σου ανάγκες και επιθυμίες και όχι του συντρόφου σου. Εκμεταλλεύσου αυτό το διάστημα για να πάρεις την αγάπη και τη στοργή που έχεις ανάγκη και μην σε πιάνει ο εγωισμός σου, που πολλές φορές σε κάνει ψυχρή και απόμακρη. Αν πάλι είσαι σε αναζήτηση συντρόφου, μην φοβηθείς να κάνεις ένα ξεκίνημα με άτομο του επαγγελματικού σου περιβάλλοντος. Από τις 23 του μήνα και μετά που ο Ήλιος θα κάνει την είσοδό του στο Λέοντα, ο ερωτισμός σου θα είναι σε ιδιαίτερα υψηλά επίπεδα κι αν βρεις τη δύναμη και την τόλμη να παραμερίσεις τις αναστολές σου, ένα είναι βέβαιο: ότι θα περάσεις αξέχαστες στιγμές. Δραστηριοποιήσου, με ταίρι ή χωρίς, και θα δεις ότι η ζωή σίγουρα θα σου χαμογελάσει.

Επαγγελματικές
Είσαι ανήσυχο πνεύμα στη δουλειά σου και θα βρεις αρκετές δραστηριότητες, ώστε η καθημερινότητά σου να είναι γεμάτη και ενδιαφέρουσα. Από τις 8 και μετά που ο Ερμής θα κάνει την είσοδό του στον Καρκίνο θα σου μπουν στο μυαλό ιδέες για αλλαγές και καινούριες δραστηριότητες και κάποια σχέδια που αν τα υλοποιήσεις, θα έχουν μεγάλη επιτυχία. Φρόντισε μέχρι τις 25 του μήνα που η Αφροδίτη θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία της στην Παρθένο να βάλεις επιτέλους ένα πρόγραμμα, γιατί για άλλη μια φορά θα παγιδευτείς στο άγχος σου... Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλό επίπεδο και οι υποχρεώσεις και τα διάφορα θέματα που σε κατακλύζουν σε αγχώνουν αρκετά. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις κατά τη διάρκεια του μήνα είναι να κινείσαι με ιδιαίτερα μεγάλη προσοχή στο χειρισμό των χρημάτων σου και να μην παρασύρεσαι καθόλου σε περιττά έξοδα.



ΙΧΘΕΙΣ
Το ξεκίνημα του Ιουλίου με τον Άρη να κινείται στον Καρκίνο και να σε δυσκολεύει, προσπάθησε να είσαι σταθερή στις απόψεις σου, οργάνωσε το χρόνο σου και μην αφήνεις τα εξωτερικά γεγονότα να σε επηρεάζουν συναισθηματικά. Υπεράσπισε την εργασία σου χωρίς φόβους και προκαταλήψεις και με τον Ερμή να κινείται στον Καρκίνο και να κάνει τα εύκολα δύσκολα, έχε υπομονή στις επαφές σου με τους άλλους. Επιδίωξε ηρεμία και αν δεν είσαι έτοιμη για μεγάλες αποφάσεις, ζήτησε πίστωση χρόνου πρώτα από τον εαυτό σου, ώστε να ωριμάσουν κάποια πράγματα μέσα σου και μετά να τα επιδιώξεις. Το ίδιο διάστημα, που πραγματοποιείται και η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου στις 15, η κατάσταση στα συναισθηματικά σου θα σε αναστατώσει λίγο και χρειάζεται υπομονή και ψυχραιμία για να την ξεπεράσεις. Στην εργασία σου παρέμεινε δραστήρια και μην προβείς σε σημαντικές αλλαγές, αν δεν βεβαιωθείς πρώτα ότι θα έχουν καλές εξελίξεις. Οι τελευταίες ημέρες του μήνα, με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στον Υδροχόο στις 31, θα σε βρούνε κοντά στην οικογένειά σου με την οποία θα περάσεις υπέροχα.

Αισθηματικές
Το ξεκίνημα του Ιουλίου σε βρίσκει ιδιαίτερα εκδηλωτική και με ρομαντική διάθεση. Φρόντισε μόνο να μην υπερβάλλεις και αντί για θετικά να έχεις αρνητικά αποτελέσματα. Τα πάντα θέλουν μέτρο -μην ξεφύγεις!!! Η Νέα Σελήνη συμβαίνει σε ένα ευνοϊκό ζώδιο για εσένα, τον Καρκίνο στις 15, με αποτέλεσμα να σε βοηθάει ώστε οι σχέσεις σου να αποτελούν πηγή ευχαρίστησης και όχι προβληματισμού. Η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης στην Παρθένο από τις 25 και μετά θα καθαρίσει το τοπίο από πληγές του παρελθόντος και -αν και η ψυχική σου ανάταση δεν θα είναι άμεσα ορατή- θα σε απελευθερώσει σταδιακά και θα σε ανοίξει τόσο προς τον σύντροφο σου όσο και προς την οικογένειά σου. Αν είσαι single, ο μήνας αυτός θα σε κάνει πιο κοινωνική, ομιλητική και εκδηλωτική, με αποτέλεσμα να αυξηθούν ιδιαίτερα οι γνωριμίες σου. Κοίτα μπροστά και με λίγη περισσότερη αισιοδοξία, τα αναπάντεχα μπορούν να συμβούν...

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου αυτόν το μήνα θα πας πολύ καλά σε γενικές γραμμές, αν κάνεις τους σωστούς χειρισμούς. Το πρώτο εικοσαήμερο του μήνα μπορείς να τακτοποιήσεις θέματα που μέχρι τώρα μπορεί να κρατούσαν πίσω τα σχέδιά σου καθώς η επικοινωνία με τους συνεργάτες σου θα κινείται σε πολύ καλά επίπεδα και ο ένας θα δίνει χρήσιμες συμβουλές στον άλλο, για το κοινό σας καλό μέλλον. Στις 15 του μήνα που θα λάβει χώρα η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο, μπορείς να πάρεις αποφάσεις οικονομικού χαρακτήρα και να τολμήσεις να επενδύσεις, αξιοποιώντας τις δημιουργικές ιδέες που μπορεί να έχεις. Τις τελευταίες μέρες του μήνα με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στο ζώδιο του Υδροχόου μην αλλάξεις τίποτα και κυρίως μη διανοηθείς να κάνεις καμιά καινούρια συνεργασία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου