Το blog μας έχει αλλάξει διεύθυνση σε λίγα δευτερόλεπτα αυτόματα θα βρεθείτε στη νέα μας διεύθυνση....

δευτερόλεπτα

Τρίτη 21 Απριλίου 2015

ΘΑ ΔΑΚΡΥΣΕΤΕ - Δείτε που μπορεί να φτάσει ένας πατέρας για να σώσει το παιδί του! (Φώτο)

Πατέρας ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ με την κίνησή του! Γιατί εκλιπαρεί τους περαστικούς να καθίσουν στην πλάτη του;
Το δράμα που ζει ένας πατέρας συγκλονίζει. Σε μία απέλπιδα προσπάθεια να εξασφαλίσει τα απαραίτητα χρήματα προκειμένου να αγοράσει φάρμακα για τη σωτηρία του

μοναχογιού του, που πάσχει από λευχαιμία, ο άνδρας μεταμφιέστηκε σε άλογο, βγήκε στους δρόμους και εκλιπαρεί τους περαστικούς να τους μεταφέρει για λίγα χρήματα.



Ο 38χρονος, Chen Yuntao, μεταμφιέζεται σε άλογο και ικετεύει τους περαστικούς να… ιππεύσουν στην πλάτη του.


Όπως δείχνουν και οι φωτογραφίες ο πατέρας, φοράει μία μάσκα αλόγου και στέκεται σκυφτός με τα γόνατα στο πεζοδρόμιο πολυσύχναστου δρόμου της Κίνας παρακαλώντας τους ανθρώπους να ανέβουν στην πλάτη του για πέντε Γουάν.


Πρόκειται για μία ασυνήθιστη προσπάθεια να αντλήσει χρήματα για τον 9χρονο Chen Minghao που έχει διαγνωστεί με λευχαιμία.
Η οικογένειά του έχει χρεωθεί με το ποσό των 160.000 Γουάν για θεραπείες που έχει ήδη κάνει ο μικρός Chen, ενώ έχει ξοδέψει άλλα 200.000 Γουάν σε φάρμακα.
Οι επόμενες συνεδρίες της θεραπείας στην οποία είναι αναγκαίο να υποβληθεί ο 9χρονος κοστίζουν από 400.000 έως 500.000 Γουάν.


Ο Chen aρχικά στεκόταν στην είσοδο του μετρό αλλά η διοίκηση της πόλης τον απομάκρυνε. Όταν όμως έγινε γνωστή η ιστορία του προσφέρθηκαν να του βρουν ένα καλύτερο σημείο.
«Αν δεν ήταν η ύστατη λύση δεν θα σκεφτόμουν ποτέ στη ζωή να παρακαλέσω για λεφτά στου δρόμους», εξηγεί ο πατέρας και συμπληρώνει: «Χθες ο γιος μου ολοκλήρωσε το πρώτο στάδιο της χημειοθεραπείες και οι γιατροί είπαν πως πρέπει να ξεκινήσει το επόμενο όσο πιο γρήγορα γίνεται. Αλλά δεν έχω λεφτά για να πληρώσω.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου