Το blog μας έχει αλλάξει διεύθυνση σε λίγα δευτερόλεπτα αυτόματα θα βρεθείτε στη νέα μας διεύθυνση....

δευτερόλεπτα

Τρίτη 21 Απριλίου 2015

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 21/4

Astrology.gr, Ζώδια, zodia, Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 21/4
Η ζωή συρρικνώνεται ή μεγεθύνεται σε αναλογία με το θάρρος του καθενός.
Διάβασε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σου σήμερα.


Γενικά: Ανοίγει ξαφνικά το μυαλό και παίρνεις στροφές που θα σε βοηθήσουν να ολοκληρώσεις κάτι που ξεκίνησες και δεν μπορούσες με τίποτε γιατί οι συνθήκες δεν στο επέτρεπαν.
Ερωτικά: Η συζήτηση ποτέ δεν σε έβλαψε για αυτό όσο μιλάς, κάτι θα γίνεται γιατί θα βγάλεις αυτά που θέλει να πεις και θα εκφράσεις ακόμα και τις καχυποψίες σου. Η ιδιαιτερότητα πάντως στην σχέση σου με ένα Υδροχόο θα είναι ότι θα γίνετε πρώτα απ' όλα φίλοι.
Οικονομικά & Καριέρα: Προσπαθείς να βγεις και να «πουλήσεις» καλύτερα τον εαυτό σου γιατί βλέπεις ότι χρειάζεται να μιλάς για σένα και για αυτό που κάνεις, αφού δεν είναι πάντα σίγουρο ότι οι άλλοι το γνωρίζουν ή ότι το εκλαμβάνουν σωστά. Θα κλείσεις σήμερα τις ημερομηνίες για ένα ταξίδι και το καλό είναι ότι θα σιγουρέψεις τελικά την δουλειά.

Γενικά: Όσο και να μην θέλεις να μιλήσεις για ένα συγκεκριμένο θέμα που σε απασχολεί, τελικά θα το πεις για να ξελαφρώσεις και να εκφράσεις τις σκέψεις σου οι οποίες όμως είναι απόλυτες γι' αυτό πρέπει να το κάνεις διπλωματικά.
Ερωτικά: Θα κάνεις εσύ το πρώτο βήμα και ενώ είχες πει στον εαυτό σου να σταματήσεις να δείχνεις αυτά που νιώθεις, αν δεν πάρεις τουλάχιστον κάτι πίσω, με τον Κριό και τον Δίδυμο όλα γίνονται πιο φωτεινά και θα δεις μια άλλη πλευρά επικοινωνίας που δεν είχες δει μέχρι τώρα.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις ιδέες αλλά τώρα έχεις και ευελιξία για να τις αναπτύξεις και να τις κάνεις κτήμα σου. Για αυτό θα δοκιμάσεις να συζητήσεις πάνω σε μια καινούργια βάση και προοπτική κι αν υπάρχει θέμα με την πώληση ενός ακινήτου, θα δεις ότι θα γίνουν όλα πιο εύκολα.

Γενικά: Βρίσκεσαι σε μια πλεονεκτική θέση γιατί καταλαβαίνεις τις αξίες που κουβαλάς και για αυτό θα τις εκφράσεις πιο εύκολα. Όσο πάντως βρίσκεις χώρο για να επικοινωνήσεις και να απλωθείς στους άλλους, θα βιώνεις μεγάλη ικανοποίηση γιατί θα μπορείς να ξεχωρίσεις τι σου χρειάζεται και τι όχι στην προκειμένη φάση.
Ερωτικά: Ψάχνεις μέσα σου να βρεις τη δύναμη για να κατοχυρωθείς σε μια σχέση πολύ περισσότερο για αυτό δεν θα φοβηθείς να ερευνήσεις για να ανακαλύψεις τι σε ενοχλεί και τι θα πρέπει να κάνεις σε θέματα που δεν συμφωνείς. Αν είσαι με Ταύρο ή Καρκίνο, η προσέγγισή του θα είναι πολύ ευαίσθητη και συναισθηματική και ίσως σου ζητήσει να καλύψεις ανάγκες του που δεν έχεις δει.
Οικονομικά & Καριέρα: Η διαφορετικότητα μέσα στην δουλειά σου ίσως να σε ενοχλεί γιατί βλέπεις ότι εσύ προσπαθείς με ένα άλλο τρόπο να προσεγγίσεις τις καταστάσεις και οι υπόλοιποι μάλλον δε σε καταλαβαίνουν.

Γενικά: Αναρωτιέσαι τι θα γίνει και με ποιο τρόπο θα καλύψεις κάποιες ελλείψεις που υπάρχουν και αφορούν στον τομέα της επικοινωνίας σου. Μερικές φορές βλέπεις ότι δεν μπορείς να εκφραστείς όπως θα έπρεπε και εκεί δημιουργούνται κενά και κυρίως αντιπαραθέσεις. Καλό είναι να διατηρήσεις μια στοιχειώδη επαφή με κάποια άτομα που έχεις ξεκινήσει και γνωρίζεσαι και όχι μια να εμφανίζεσαι και μια να χάνεσαι.
Ερωτικά: Εξαντλείς κάποια χρονικά περιθώρια περιμένοντας να γίνει κάτι καλύτερο με τον Δίδυμο, τον Υδροχόο ή τον Τοξότη, ιδιαίτερα αν ακόμα δεν έχεις έρθει πολύ κοντά γιατί δεν ξέρεις τι ακριβώς θέλει από εσένα.
Οικονομικά & Καριέρα: Όσο και να προσπαθείς να βάλεις μια σειρά μάλλον ξεμυαλίζεσαι και δεν σου είναι εύκολο να πάρεις απόφαση γιατί νιώθεις ότι σε τραβάνε απ' όλες τις μεριές. Το καλό είναι ότι θα ανοίξεις το μυαλό σου και τελικά θα βρεις λύσεις.

Γενικά: Το βλέπεις ότι χρειάζεται να γίνεις όσο μπορείς περισσότερο επικοινωνιακός/η για να μπορέσεις να πάρεις γνώσεις που δεν ξέρεις. Για αυτό θα βρεθείς με κόσμο και φίλους που θα μοιραστείς μαζί τους απόψεις, ιδέες και στόχους.
Ερωτικά: Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο σε βάζει να σκέφτεσαι ότι ίσως θα πρέπει να κάνεις κάποιες μεγαλύτερες υποχωρήσεις και να συμφωνήσεις μαζί του, αντί να πηγαίνεις συνέχεια κόντρα. Πάντως αν σε ενδιαφέρει ένας Δίδυμος από το φιλικό περιβάλλον θα ήταν καλό να αρχίσεις να το δείχνεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Αυτό που κάνεις και με όποιο τρόπο το κάνεις χρειάζεται να το επεκτείνεις και να το διαδώσεις όσο μπορείς περισσότερο γιατί θα έχεις καλύτερο αποτέλεσμα, αν ξεκινήσεις να το μοιράζεσαι και να το επικοινωνείς.

Γενικά: Μπορεί να αρχίσεις να μιλάς πολύ από εδώ και από εκεί και αυτό ίσως σε φέρει σε δύσκολη θέση γιατί θα μπεις αναγκαστικά σε χωράφια άλλων ατόμων και θα ενοχλήσεις. Αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες πρέπει να ξέρεις που θα εμπιστευτείς το πρόβλημά σου.
Ερωτικά: Διχάζεσαι και μοιράζεσαι σε πολλές μεριές. Ο λόγος είναι ότι δεν μπορείς εύκολα να βγάλεις μια απόφαση και πρέπει να προσέξεις την συμπεριφορά σου και αυτά που θα ξεφουρνίσεις γιατί πιθανόν να πεις ακόμα και ψέματα προκειμένου να δείξεις άλλο από αυτό που ισχύει στην πραγματικότητα.
Οικονομικά & Καριέρα: Χρειάζεται να προσέξεις αρκετά γιατί θα βρεθείς με πολύ κόσμο και κάπου θα ξεφύγεις ή θα γίνουν λάθη πάνω στην βιασύνη σου να εξυπηρετήσεις και να φανείς αποδεκτός/η. Για αυτό να μην δώσεις κάτι που δεν θα το σημειώσεις από πριν.

Γενικά: Νιώθεις ότι κάτι πάει να ανοίξει και οι συνθήκες γίνονται πιο καλές. Ο πήχης θα ανέβει ψηλά γιατί τα μηνύματα που θα λάβεις θα είναι πολύ θετικά. Συζητήσεις για εξωτερικό και για νομικά θέματα που όμως επιλύονται θα σε βοηθήσουν να δεις με μεγαλύτερη αισιοδοξία τα προβλήματά σου.
Ερωτικά: Ενώ έχεις πάρει αποφάσεις και ίσως να έχεις σταματήσει μια σχέση που σε καταπίεζε αρκετά, τώρα σκέφτεσαι και πάλι να επικοινωνήσεις για να βρεθείς πιο κοντά στο συγκεκριμένο πρόσωπο και ίσως να αναθεωρήσεις αλλά από εδώ και πέρα με τους όρους σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Αναλαμβάνεις κάποια επιπλέον καθήκοντα και αυτό σε κάνει να σκέφτεσαι αρκετά πρακτικά. Το καλό είναι ότι θα πάρεις μια βοήθεια που δεν την περίμενες και έτσι θα μπορείς να κινηθείς και να έχεις χρήματα να πληρώσεις ορισμένες υποχρεώσεις. Οι πιθανότητες για μια δουλειά που ίσως έχει βάση στο εξωτερικό είναι πολύ κοντά στο να γίνουν και πραγματικότητα.

Γενικά: Δεν σου είναι εύκολο να μοιράζεσαι τις σκέψεις σου αλλά το βλέπεις ότι δεν μπορεί να κάνεις κάτι διαφορετικό από το να μιλήσεις και να εκθέσεις κάποια γεγονότα αλλά και να επικοινωνήσεις με άτομα που πιθανόν να μην εμπιστεύεσαι. Για αυτό εσύ θα πεις όσα κρίνεις απαραίτητα.
Ερωτικά: Ανοίγεται το άλλο πρόσωπο και πιθανόν να πει πράγματα που εσύ τα θεωρείς επιφανειακά και ίσως δεν τα πιστέψεις. Όμως μέσα από αυτή την μεγάλη ελαφρότητα κάτι υπάρχει αληθινό.
Οικονομικά & Καριέρα: Προσπαθείς να μοιραστείς με τους γύρω σου πληροφορίες και γνώσεις που ίσως δεν είναι εύκολο να μεταδώσεις γιατί τις κρατάς για σένα. Αλλά για να μην βγεις εκτός παιχνιδιού θα είναι αναγκαίο να παρέχεις εξηγήσεις ακόμα και σε άτομα που πιστεύεις ότι δεν θα δώσουν και μεγάλη σημασία.

Γενικά: Βρίσκεσαι με πολύ κόσμο και γενικά έχεις μεγάλη απήχηση. Το καλό είναι ότι μοιράζεσαι πολλά και διάφορα. Το θέμα είναι να συμπεριφέρεσαι με σοβαρότητα για να πείσεις και για τις πράξεις σου. Η γνώση θα σε βοηθήσει να αντιληφθείς καλύτερα κάποια θέματα που σε απασχολούν.
Ερωτικά: Δεν θέλεις να αφήσεις από τα μάτια σου το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει κι ίσως φανεί ότι του κάνεις στενό μαρκάρισμα αλλά το κάνεις από ενδιαφέρον και από μεγάλη αγάπη για να σταθείς και να βοηθήσεις. Πάντως το ότι θα έχεις διάθεση για συντροφικότητα θα σε βοηθήσει να γίνεις όσο γίνεται πιο ανοικτός/η με το άτομο που θα είστε μαζί. Αν, πάλι, φλερτάρεις και πας να σχετιστείς με ένα Παρθένο ή Ιχθύ να προσέξεις τις λανθασμένες συνεννοήσεις, κυρίως αν πρόκειται για ραντεβού.
Οικονομικά & Καριέρα: Να είσαι όσο μπορείς σταθερός/η σε απόψεις και αποφάσεις γιατί θα επηρεαστείς κι ίσως ξεφύγεις σε συμπεριφορά ή από την πορεία σου και δεν είναι αυτό που θέλεις.
  
Γενικά: Παρόλο που δεν το θέλεις πολύ, αναγκάζεσαι να μιλήσεις και να επικοινωνήσεις με άτομα που δεν είναι και τόσο της αρεσκείας σου αλλά οι ανάγκες της καθημερινότητάς σου σε ξεπερνούν.
Ερωτικά: Το να σχετίζεσαι με Δίδυμο ή Υδροχόο δεν είναι και πολύ εύκολο γιατί χρειάζεται να κάνεις υπερβάσεις στον χαρακτήρα σου που δεν είναι εύκολες. Αλλά και η επικοινωνία ίσως να είναι απαραίτητη για να ξεπεράσεις κάποιες φοβίες σου. Με τον Παρθένο να προσέξεις γιατί μπορεί να γίνουν μπερδέματα μεταξύ σας.
Οικονομικά & Καριέρα: Το να βρίσκεσαι με κόσμο και να πρέπει να μιλάς και να εξηγείς τι θέλεις δεν είναι και το καλύτερο σου γιατί όλα σου φαίνονται δύσκολα όταν πρόκειται να ανταλλάξεις πληροφορίες. Επίσης, γιατί μπορεί να δείχνεις την εμπειρία και τις γνώσεις σου σε άτομα που δεν τα θεωρείς αξιόλογα.

Γενικά: Μπαίνεις σε μια φάση που θα δικαιωθείς για τις επιλογές σου και το κυριότερο θα διεκδικήσεις αυτά που κατά την γνώμη σου πρέπει γιατί έχεις την ικανότητα να δημιουργήσεις και να παίξεις τον ρόλο που θέλεις εσύ.
Ερωτικά: Προσπαθείς να αναβαθμίσεις την σχέση σου και μαζί με αυτή και εσένα. Αν πάλι είσαι μόνος/η θα παίξεις και θα φλερτάρεις πάρα πολύ για να ξεσκάσεις λίγο γιατί όλα πλέον τα βλέπεις πιο χαλαρά.
Οικονομικά & Καριέρα: Θα έχεις τύχη σήμερα γιατί θα στρέψεις το ενδιαφέρον σου έστω και από ένστικτό προς μια κατεύθυνση που θα είναι για σένα κερδοφόρα. Η επιτυχία είναι δεδομένη, αρκεί να έχεις πίστη στον εαυτό σου.

Γενικά: Θα μπερδευτείς με συζητήσεις και με πολλές επαφές που ίσως στο τέλος να κουραστείς και δεν βγάλεις άκρη. Πρόσεξε τι θα πεις γιατί θα μεταφερθεί τελείως διαφορετικά.
Ερωτικά: Θα μιλήσεις αλλά μπορεί να πεις πράγματα που ίσως δεν πιστεύεις για να φανεί ότι είσαι από πάνω ή ότι δεν έχεις κανένα ανάγκη. Η συμπλήρωσή σου από ένα άτομο θα σου είναι απαραίτητη αλλά για να νιώσεις έτσι πρόσεξε τι θα υποσχεθείς γιατί μπορεί να διαφέρει από την πραγματικότητα.
Οικονομικά & Καριέρα: Ίσως να αλλοιώσεις το αποτέλεσμα που έχεις αυτή την στιγμή στα χέρια σου γιατί θα προσπαθήσεις να το εμφανίσεις καλύτερο και τελικά θα τα χάσεις όλα. Για αυτό να πηγαίνεις πολύ συντηρητικά και κυρίως σιωπηλά απέναντι σε άτομα που δεν γνωρίζεις.


Πηγή: astrology.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου