Το blog μας έχει αλλάξει διεύθυνση σε λίγα δευτερόλεπτα αυτόματα θα βρεθείτε στη νέα μας διεύθυνση....

δευτερόλεπτα

Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2014

Τυφλή γυναίκα ανέκτησε την όρασή της, με τον πιο απίστευτο τρόπο! (Φώτο)

Lisa-Αρχικά θα νομίζετε ότι είναι σενάριο τανίας, αλλά σύντομα θα αναθεωρήσετε
Λίζα Reid χτύπησε κατά λάθος το κεφάλι της όταν γονάτισε για να φιλήσει το σκύλο-οδηγό της..και το επόμενο πρωί το μεγαλύτερο μέρος της όρασής της είχε επανέλθει!

Αυτός που είπε κάποτε ότι θαύματα δεν γίνονται, νομίζουμε ότι θα πρέπει να το ξανασκεφτεί μόλις διαβάσει την παρακάτω είδηση. Γιατί είναι από τις ειδήσεις αυτές, που μόλις την ακούσεις νιώθεις ή ότι κάποιος σου κάνει πλάκα, ή ότι πρόκειται για σενάριο ταινίας, και μάλιστα πολύ μελό!
Η Λίζα Reid λοιπόν, ήταν ένα φυσιολογικό 11χρονο κορίτσι. Δυστυχώς, ένας όγκος που αναπτύχθηκε στο οπτικό της νεύρο, ήταν η αιτία να χάσει την όρασή της, με αποτέλεσμα από τα 11 της να είναι εντελώς τυφλή. Και πάνω λοιπόν, που είχε αρχίσει να προσαρμόζεται στη νέα της ζωή, να μετακινείται και γενικότερα να εξαρτάται πλήρως από το σκύλο-οδηγό της Ami, έγινε κάτι που μόνο σε μεξικάνικο σήριαλ θα μπορούσε να συμβεί.
Λίγο πριν πέσει για ύπνο ένα βράδυ λοιπόν, έσκυψε να φιλήσει τη σκυλίτσα της και κατά λάθος χτύπησε το πίσω μέρος του κεφαλιού της στην άκρη ενός μικρού ξύλινου τραπεζιού. Η Λίζα έπεσε για ύπνο, και το επόμενο πρωί το μεγαλύτερο μέρος της όρασής της είχε επανέλθει!
Η Λίζα, η οποία όταν έγιναν όλα αυτά ήταν 24 ετών, θυμάται: «Δεν μπορώ να εξηγήσω τι ακριβώς έγινε και γιατί, αλλά το μόνο που ξέρω είναι οτι έπαθα τεράστιο σοκ όταν συνειδητοποίησα ότι ο αδερφός μου είχε γίνει ολόκληρος άντρας! Ακόμη και η μητέρα μου, μπορεί να έδειχνε ίδια, αλλά είχε γεράσει»!
Όχι πείτε μας, αν το βλέπατε σε σήριαλ δε θα βάζατε τα γέλια;
Lisa2
Πηγή: http://www.queen.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου