Το blog μας έχει αλλάξει διεύθυνση σε λίγα δευτερόλεπτα αυτόματα θα βρεθείτε στη νέα μας διεύθυνση....

δευτερόλεπτα

Παρασκευή 1 Αυγούστου 2014

ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ - Πυροβόλησε τον σκύλο παραλίγο να πετύχει και τους ανθρώπους στην Καλλικράτεια.Εξαγριωμένοι οι κάτοικοι με τον άθλιο.

Δεν συνελήφθη τελικά στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας ο κάτοικος του Δήμου Νέας Προποντίδας Χαλκιδικής που χθες το πρωί βγήκε από το σπίτι του και πυροβόλησε προς τον βοσκό, τον γιο και τον σκύλο τους πετυχαίνοντας μόνο το ζώο.


 Το σκυλί μεταφέρθηκε το απόγευμα στον κτηνίατρο αφού το πρωί δεν υπήρχε κανείς γιατρός στην περιοχή για να το περιθάλψει. Το περιστατικό συνέβη έξω από τη Νέα Καλλικράτεια Χαλκιδικής (κοντά στο πολυκατάστημα Center) την ώρα που οι δύο άνδρες περνούσαν από το σημείο μαζί με τα λιγοστά πρόβατα τους.
 Το πυροβολημένο ζώο.
 Όπως έγινε γνωστό ο ηλικιωμένος δράστης συνηθίζει να σκοτώνει αδέσποτα για να προστατέψει – όπως λέει – τις κότες του όμως οι γείτονες δεν τον καταγγέλλουν. Από τους ιδιοκτήτες του ζώου έγινε καταγγελία στο Α.Τ. Νέας Καλλικράτειας αλλά ο δράστης δεν συνελήφθη γιατί παρέμεινε κλεισμένος στο σπίτι του για να αποφύγει τη σύλληψη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.


Πηγή:zoosos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου