Το blog μας έχει αλλάξει διεύθυνση σε λίγα δευτερόλεπτα αυτόματα θα βρεθείτε στη νέα μας διεύθυνση....

δευτερόλεπτα

Δευτέρα 28 Ιουλίου 2014

Πώς να φτιάξετε ένα Mini Cooper με 1.077 τουβλάκια

Πώς να φτιάξετε ένα Mini Cooper με 1.077 τουβλάκια
Χρησιμοποιώντας την...


φαντασία αλλά και 1.077 τουβλάκια LEGO οι υπεύθυνοι της εταιρείας κατάφεραν να δημιουργήσουν το αυτοκίνητο - θρύλος της Μεγάλης Βρετανίας. Το Mini πρώτη γενιάς που δημιούργησε μία ξεχωριστή τάση στην αγορά του αυτοκινήτου θα είναι από τον ερχόμενο Αύγουστο διαθέσιμο και σε τουβλάκια της LEGO. Συγκεκριμένα θα πωλούνται 1.077 εξαρτήματα - τουβλάκια με τα οποία θα μπορεί ο καθένας να δημιουργεί το Mini!


Το Mini Cooper φτιαγμένο από 1.077 τουβλάκια LEGO...
Επετειακό mini
Οι σχεδιαστές του LEGO μοντέλου βασίστηκαν στην γενιά του κλασικού  Mini Cooper που κατασκευαζόταν μέχρι το 2000. Πλήρως συναρμολογημένο, το αυτοκίνητο έχει μήκος 25 εκατοστά, πλάτος 14 και ύψος 11 εκατοστά, διατηρώντας τις χαρακτηριστικές αναλογίες της μάρκας. Στην αναγνωρίσιμη εμφάνιση συντελεί επίσης η απόχρωση του αμαξώματος σε British Racing Green, η οροφή, τα καλύμματα εξωτερικών καθρεπτών και οι λευκές ρίγες στο καπό, το καρό σχέδιο στα μπεζ καθίσματα και οι πρόσθετοι προβολείς στην εξαγωνική μάσκα. Οι τροχοί, οι προφυλακτήρες, οι μεντεσέδες θυρών, οι προβολείς και τα φώτα αντιγράφουν πιστά τη σχεδίαση του αρχέτυπου μοντέλου. Επίσης θπάρχουν επίσης εμβλήματα στα πίσω πλαϊνά τμήματα του αμαξώματος που δηλώνουν ότι το αντίγραφο LEGO βασίζεται στο Mini Cooper που κατασκευαζόταν από τον Αύγουστο του 1997 – μέχρι τον Ιούλιο του 1998, σηματοδοτώντας την 40ή επέτειο του κλασικού Mini.


Aπίστευτο λεπτομέρεια...
Λεπτομέρειες...
Από εκεί και πέρα, οι πόρτες, το καπό και η πίσω πόρτα του Mini Cooper ανοίγουν ώστε να μπορεί κάποιος να δει πανομοιότυπες λεπτομέρειες του κανονικού μοντέλου, αποτυπωμένες με ακρίβεια. Ακόμα και 4-κύλινδρος κινητήρας είναι εγκάρσια τοποθετημένος, το τιμόνι, ο λεβιές ταχυτήτων, το χειρόφρενο, οι πλάτες των καθισμάτων και τα προσκέφαλα είναι όλα κινητά, ενώ στο χώρο αποσκευών υπάρχει ένα πλήρως πτυσσόμενο τραπεζάκι πικνίκ που συνοδεύεται από καρό κουβερτούλα.
Τιμόνι στα αριστερά...Ακολουθώντας τα βρετανικά πρότυπα οι άνθρωποι της LEGO το διαθέτουν ως... αριστεροτίμονο και με κίτρινη πινακίδα κυκλοφορίας πίσω. Το κιτ περιλαμβάνει επίσης ρεζέρβα που φυλάσσεται στο κάτω επίπεδο του χώρου αποσκευών για εξοικονόμηση χώρου. Ανεξαρτήτως ηλικίας, μικροί και μεγάλοι μπορούν να υλοποιήσουν το όνειρό τους κατασκευάζοντας το αγαπημένο τους αρχέτυπο μοντέλο, χωρίς εργαλεία ή άδεια οδήγησης.


Το Mini cooper από τα πλάγια...

Ακόμα και η πινακίδα κρατά από.. Μεγάλη Βρεετανία μεριά!!!


Το συγκεκριμένο γίνεται και... cabrio!

Εφοδιασμένο με 4-κύλινδρο κινητήρα... 




zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου